Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Irvin Baxter* *A Négy Ló*

about_irvin_baxter.jpg

Modern korúnk Hires Végidők BIBLIAI Próféciák Magyarázója a mit a Jelen Történelem Hitelesit* a Próféta ha Prófétál és nem következik be= az nem Próféta> egyszerű a textelés. ***IRVIN BAXTER***  elképesztően CSodálatos BIBLIAI Próféciák Magyarázója, Jelen korúnkban>  

 

Apokalipszis: a  Negyedik Ló,Lovassa****


TBN * TV ben is látható voltpfcobit.jpg , Benny Hinn TV Adássában is Bemútatkozott és Benny Hinn nagyon csodálkozott.

TBN*TV-www.tbn.org/

2_fotor.jpgModern korúnk elképesztően CSodálatos BIBLIAI Próféciák Magyarázója, Jelen korúnkban>> (én nem ismerek Ő Tőle jobb Magyarázót akit a Történelem Igazol!!!***) Jelenleg__ Angol nyelven Elérhető >és jelenleg a Végidők ***Megmagyarázása DVD en elérhető még amely Amerikában lett 14 DVD Tanitás sorozatok további nyelvekre van  leforditva: English, Arabic, Chinese, French, Hebrew, Italian, Russian, and Spanish>>>__túdtommal :sajnos Magyar NYelven ez sincs leforditva/ igy lemaradó ban vagyúnk,sajnos***/    (Úgyanakkor  a  János Jelenések  Könyve nem vittás Hogy "Nehezen Érthető" "Volt") ****Irvin Baxternek  megadatott  a Bölcsesség hogy: **Felfedve:   a ***János Jelenések Könyve!!***ute_fotor.jpg

 

 

 

 

 

/Már régóta szerettem volna leforditani a Modern korúnkra mútattó Prófécia János Jelenések ben SZereplő Négy-Ló-Lovassa- Magyarázatait-annál is inkább  mert :  2015 Őszéttől kezdődően  nagy a Zürzavar hogy  Jönnek és jönnek* most az irássom idején  is  2016 -05,01 -én , Hir szerint Libiából várható további  1 Millió Invázió(bevándorlók)  Európába ,és immáron megszünőben a Eúrópa Múltjából ismert "Európa Arca "/Arabok-Iszlamisták-Muszlimok   / 

/2015 kb,Tavasz környékén -kezdtem Ismerkedni  Irvin Baxter Ministries /SZolgálatával/  ..és az iddőben még nem is gondoltam volna(pláne  Hirekben semm volt semmi előjele hogy Iszlamista Arabok SZiriából Ellözönlik Európát) ..és  tehát ezzen események előtt "  Felbúkant nekem Angolnyelven.Irvin Baxter  a 4 Lovas János Jelenésekben a Négy Ló Tökéletes Beazonositása amelyeket Ő a Rendkivüli Bölcsesség és ISTEN Igéje által Megfejtette a MIKOR Idejét!! Mikor lesznek"Vannak ezzek"  és pontosan  a 4-ik Ló volt  beazonositva  amely akkor nekem teljesen Új szerrüen hatott / és ebben  az Iszlám volt beazonositva a 4- ik Ló val-  el  sem túdtam  volna előtte akkor képzelni hogy Mi?? Iszlám a János Jelenésekben és ráadássúl a 4-ik Ló?!     Nem is  "Ásstam mélyebre akkor tájt mindezzekben"   No de _2015_Őszén Olyan Felfordúlás Történt az Iszlám Invázió Kapcsán hogy azzonnal Túdtam:  Teljessen ellőre megirta IRVIN BAXTER hogy Modern korúnkban KI-és MI lesz  az a Bizonyos  4-ik/Ló és Lovassa/   (  egyébként  Minddegyik 4 Ló és Lovassát  beazonositotta ).

Az Aktúalitás miatt is Most először belevágtam a Negyedik Ló Megnevezésséhez(Angolból Fordittásom) -

Jelenések könyve 6. rész :1-8v:*Károli Gáspár fordit:

1.     
És látám, mikor a Bárány a pecsétekből egyet felnyitott, és hallám, hogy a négy lelkes állat közül egy monda, mintegy mennydörgésnek szavával: Jőjj és lásd.
2.     
És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél íjj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön.
3.     
És mikor a második pecsétet felnyitotta, hallám, hogy a második lelkes állat ezt mondá: Jőjj és lásd.
4.     
És előjőve egy másik, veres ló, és a ki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard.
5.     
És mikor felnyitotta a harmadik pecsétet, hallám, hogy a harmadik lelkes állat mondá: Jőjj és lásd. Látám azért, és ímé egy fekete ló; és annak, a ki azon üle, egy mérleg vala kezében.
6.     
És hallék a négy lelkes állat közt szózatot, a mely ezt mondja vala: A búzának mérczéje egy dénár, és az árpának három mérczéje egy dénár; de a bort és az olajt ne bántsd.
7.     
És mikor felnyitotta a negyedik pecsétet, hallám a negyedik lelkes állat szavát, a mely ezt mondja vala: Jőjj és lásd.
8.     
És látám, és ímé egy sárgaszínű ló; és a ki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy öljenek fegyverrel és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által.

6:1-8     ábrázolja négy lovas fehér, piros, fekete és "Zöld,Zöldes szinnű(*Chloros)*ló. Ezek a szellemek versenyeztek egymással és a járőrözés van és volt és uralja a földet az egész múlt században. Ők biztosan össze kapcsolódnak Bibliai próféciákra vonatkozóan, nagyon Antikrisztus filozófiai és politikai mozgalmak, a katolicizmus, a kommunizmus, a kapitalizmus és az iszlám, ahogy haladunk a   napok  Vége felé.

feltolt4.jpg

Sajnos  ha kb Károli Gáspár és mássok is -nem Tökéletesen forditották átt a BIBLIÁT: úgyanis  a 4-ik Ló SZinének meghatározássánál eltértek az eredeti GÖRÖG-SZÓ forditássáttól(sajnálatos módon)  miért?  Valószinü azért mert: nem találták értelmét az időben  a <  Zöld-Zöldes SZinnü Lónak,"Lovasának " márpediglen:  az Eredeti Görög SZövegben a :,“chloros.”  *szó van Irva- Angolúl pediglen:green=Zöld szin

 

A negyedik  "A zöld ló":

A fordítók a King James-féle Biblia szót használta "fakó" a negyedik ló, amely jobban lefordítva "zöld" az eredeti görög szó, "Chloros." A zöld általánosan azonosítható szín az iszlám.

"És adaték nékik át a negyedik része a föld, hogy öljenek fegyverrel és halállal." (Jel 6: 8)

A 2013 jelentés  szerint ..muslimpopulation.com, iszlám 2.04 billion-hívei, 23% -át a világ népességének, az előrejelzések szerint 2,8 milliárd 2014-ig Szerint egy 2013 jelentést The Economist magazin, több mint 70% -a muzulmán támogatja saria jog és 90% -os támogatás  a kivégzés   végrehajtását a hitehagyottaknak.
 

Az Iszlámmot Jelemez a  Halál:

 

A zöld ló jelölve  van a -halál. Az iszlám jár a világ körül a közel 3000 ember halálát okozta az 9/11 World Trade Center elleni támadások, és a több mint 22594 halálos terrortámadások óta világszerte,- thereligionofpeace.com.(  de még nem is emlitem a  legfrisseb Terror adatokat* ,és hogy mik várhatóak mivel Európában egyre többen "berendezkednek" a szerk ,megjegyz*)  Ez a halál kultúrája. Mégis, az iszlám azt állítja, hogy a "béke vallása."

Iráni elnök Hassan Rouhani, valamint elődje Mahmoud Ahmadinejad, egyértelműen kijelentették, hogy ha Irán kifejleszti a nukleáris bombát, akkor fogja használni, hogy letörölje Izraelt a térképről. Amellett, hogy letörli Izraelt a térképről, Irán a világ legnagyobb támogatója a terrornak. Irán finanszírozza és ellátmányt add lőszerekket terrorista szervezeteknek, mint például az Al-Kaida, Hamasz, a Hezbollah. Muszlim vezetők tanítják híveiket, hogy a legdicsőségesebb út a Paradicsomba "vértanúság "- mások meggyilkolása által  és ezt Öngyilkosság CSelekvéssei Akciói Általt .** Ezzek azok az idők, hogy  egyessekből legjobbat hozza ki  és a legrosszabbat másokból.**!!
 


Irvin Baxter  -End Time Ministries *USA-(forditotta: László Jakó)  2016.05.02.

Endtime Ministries | End Of The Age | Irvin Baxter
http://www.endtime.com/