Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Molnár Miklós a- FGBMFI- Elnöke

/Weboldal szerk előszava:SZeretnék bemútatni "egy Olyas valakit " Akit  minden képpen mindenkinek ismernie kell(kellene) Én akkor ismerhettem meg személyesen és azonnal  Feltünt nekem hogy   Miklós Vezetőként mint SZolgáló és Üzlet Ember : rendkivül,és Feltünően "Kedves,Nagy SZeretet árad ki SZemélyiségéből...

A János írása szerint való szent evangyéliom

13. fejezet

35Erről ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha egymást szeretni fogjátok.  /pl  Én ha nem találok Testvérekben ,GYülekezetekben ilyen "gyakorlatias" szeretetet..hát nem megyek ill semmi kedvem mégegyszer találkozni az illető Testvérrel vagy GYülekezetbe ismételt meglátogatását ,miért?  mert ISTEN  a* SZeretet. avagy  hogyan mondhassa  Valaki: Én..szeretem Istent..akit úgyan nem lát de-  Testvérét vagy Felebarátját látja úgyan DE* nem fejezi ki szeretetét ill  Átt néz rajta mint a "'levegőn közömbösen egy Áldjon meg Isten..nel..tovább  súhanván melletünk?!".. Végidők egyik drámai Jele többek között  az ilyes féle is hogy:  "a szeretet  SOKAKBAN"  meghidegül, Lefagyott ,érzéketlen SZiv és Érzelem világ  tehát SZeresük egymást Testvéreim NE CSAK SZÓVAL!!

Miklós Testvérem Alázatos,Igazság "kimondó"( mert úgye az egy dolog ha ismeretünk van "egy"  Igazságról..pl Valami a szőnyeg alá van söpörve DE nincs felválalva hogy ..gyerünk kimondani..mi van?-Nos a   Miklós Barátom és Testvérem az Urban ilyen is: Kimondja hogy Mindenki Hallja és legyen "Világosság"  Krisztus Magyarországi Testében _Végre!!  SZámomra a Reinhard Bonnke is Rendkivül Vonzó abban a Tekintetben is hogy: Kimondott és kimondja "Az" Igazságot..ha megsértődik Valaki Akit ez Érint? Nos egyet Tehet: legfeljebb  Megtér és Őszinte lessz magához!-  Továbbá *Molnár Miklós-t  Használta Fel az Ur és Vitte sikerre Magyarországon Isten arra  hogy: VÉGRE* Tavaly 2016-ban kérésének eleget Téve Bejött ,el látogatott a 

Hires ,Daniel  Ekechukwu***** és az Ország Több  ponján Misszióz-hatott: nem véletlen hogy Molnár Miklós kérésére Jött ell Magyarországra ,egyik Isten Tiszteleten Én  is részt vehettem az Ur kegyelméből (egy mássik Vezetőtől körülbelöl Hallottam olyant hogy,sajnos a Reinhard Bonnke***** kb azt mondta . Ő azért nem jönn  el Magyarországra mert a  Magyar Vezetőség és GYülekezetek között nincs egység*!!  rendkivül szomorú hirek ezzek)(Lászó Jakó) No de -

 

 

Molnár Miklós a FGBMFI- Elnöke

 

 

Molnár Miklós vagyok, 63 éves, 36 éve boldog házasságban élő édesapa. Négy gyermekünk született. Vállalkozó vagyok, és családi vállalkozásunkban, - melyet 1991-ben alapítottunk – jelenleg ingatlan bérbeadással, és hasznosítással foglalkozom.

4 éves koromban édesapamámat elveszítvén, édesanyám özvegyen nevelt és taníttatott. Kétnyelvűen nőttem fel, mivelhogy anyai ágon német, apai ágon pedig magyar felmenőim vannak. Iskoláimat Sopronban végeztem, 1972-ben a Berzsenyi Dániel Evangélikus líceumban kezdtem tanulmányaimat, és biológia-kémia szakos érettségi vizsgát tettem.

1972-73-ban elvégeztem a VIP Technikumot, közben angol-német nyelvből állami nyelvvizsgát tettem, és a soproni Lővér szállóban helyezkedtem el. Itt kezdődött el életem „mélyrepülése”. Bekerültem az éjszakai életbe, és egy eléggé viharos, hosszú, életszakasz vette kezdetét. Édesanyám korai halálát követően teljesen „egyedül maradtam ebben a világban” és egy hosszú évekig tartó hányatott élet következett, és sajnos az alvilág szele is megcsapott.

Életem következő említésre méltó évszáma, 1981 volt, amikor megismertem feleségemet, megnősültem, és elhagyván a „várost”. Dabasra költöztem. Budapesten, Siófokon és Bécsben dolgoztam a szállodaiparban. 1984-ben egy csodálatos és sikeres nyári szezont zártunk a Balatonon, szépen kerestem, és főleg nagyon „jól éreztem magam”, ami azt is jelentette, hogy kivettem részemet az éjszakai szórakoztató negyedekben zajló műsorból, - amit mi akkoriban, szakmai ártalomnak neveztünk. Egy ilyen „jó nyár” után otthon voltam egész télen családommal együtt. 1985 januárjának egy éjszakáján, egy könyv olvasása közben különös gondolatok kavarogtak bennem. A könyv Istennel kapcsolatos dolgokról szólt. Szó volt arról is, hogy egyszer Isten elé kell minden embernek állnia, hogy számot adjon arról, hogy ebben az életben miket cselekedett. Egy pillanat alatt végigsuhant bennem a sok emlék, elém tolult zsibongó életem, tivornyás éjszakáim, és talán mindaz, amit olyannyira szerettem, melyek nélkül akkoriban azt hittem, hogy nem is lehet, és nem is érdemes élni. Most azonban úgy éreztem, mindezek iszonyú teherként nehezedtek rám.

Nyomasztó percek, tán órák következtek. „Valami nincs rendben” ezt éreztem ott legbelül. Úgy éreztem valami, lehúz, le kell térdelnem, majd egyszerre csak lenn voltam. Imádkozni kezdtem, életemben először a saját szavaimmal, egyszerű gyermekiesnek tűnő tőmondatokban, kérdések, mint: ”mit akarsz az életemmel”, „hol rontottam el..” és végül „mit akarsz velem tenni, mutasd, meg mit tegyek, mutasd, meg hogy hogyan éljek?” Aznap éjjel későn kerültem az ágyba. Másnap reggel a főpostán egy öreg nénivel találkoztam, akivel beszédbe elegyedtünk, aki elkezdett Istenről beszélni, konkrétan Jézus Krisztusról. Megkérdezte tőlem, hogy van-e személyes kapcsolatom Vele, találkoztam-e már valaha Vele. Mondtam, hogy nem. Tudtam, hogy Jézus egy „makulátlanul tiszta valaki volt”, hát hogyan lehetne Vele nekem, mint bűnös embernek kapcsolata?  A Rózsi néni elmondta, hogy Ő meghalt az én bűnömért, hogy kifizesse annak árát, hogy aztán befogadva Őt igazi kapcsolatba kerülhessek Vele és általa az én Mennyei Atyámmal. Belém hasított a gondolat: „hiszen nekem nagy szükségem lenne erre!” Másnap felkerestem a Rózsi nénit a lakásán. Néhány mondattal befogadtam Jézus Krisztust, mint személyes Megváltómat, és ekkor életemben először, igazán szabadnak éreztem magam. Lekerült a vállamról az a teher, amelyet a Biblia „bűnnek” nevez. Aznap még kaptam tőle egy Bibliát, amit elkezdtem azonnal éhesen olvasni. 180 fokos fordulatot vett a „sorsom”, és markáns változások vették kezdetüket életem minden területét illetően. Házasságom, egészségem, vállalkozásom, anyagi életem gyökeresen megváltozott. Ezt követően Bécsbe költöztünk, ahol közel négy évig dolgozhattam a szállodaiparban, és 1989-ben hazatérvén, saját vállalkozást alapítottunk. Azóta életem fő célja, hogy minél több emberrel megoszthassam a Jó Hírt, melynek következtében én is már a világ legboldogabb emberei közé tartozhatom.

 

625574_515327681842580_743911804_n.jpg

A továbbiakban tervezem még Molnár Miklós Vezető SZolgáló ,Bizonyságait,Tanitásait és Ősszinte Irásait is.!!

raised-from-the-dead-pastor-daniel-ekechukwu-1.jpg

 

 

 

 

Daniel Ekechukwu*****Reinhard Bonnke*****Molnár Miklós *****   

 

 

A Videók Menüben megtalálod fent' Daniel Ekechukwu***** Magyarországi SZolgálatának egyik  Missiós Állomásának helyén rögzitett Felvételt:  Hajdúság- Hajdúhadház 2016!!!

hqdefault--3-.jpg