Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2*old- Oknyomozás*

1-yoido-full-gospel-top-10-maiores-igrejas-do-mundo-201h.jpg 1419723766.png               A Cikkem Folytatódik,még megdöbentőb részletekkel!!. annál is inkább mert...

"Váratlanúl .. 'gyors' Fordúlat ...látogass vissza...-"  A Világi sajtó média nem foglalkozik e **MEGA **CSillag Állással: János jelenések,ben Olvasd:

 János Apostolnak mennyei jelenésekről való könyve » 12. fejezet

És láttaték nagy jel az égben: egy asszony, aki a napba vala felöltözve, és lábai alatt vala a hold, és az ő fejében tizenkét csillagból korona;

Aki terhes vala, és akarván szűlni, kiált vala, és kínlódik vala a szűlésben.
Horgony3
Láttaték más jel is az égben, és ímé vala egy nagy veres sárkány, akinek hét feje vala és tíz szarva, és az ő fejeiben hét korona;
Horgony4
És a farka utána vonszá az ég csillagainak harmadrészét, és a földre veté azokat; és álla az a sárkány a szűlő asszony elé, hogy mikor szűl, annak fiát megegye.
Horgony5
És szűle fiú-magzatot, aki vasvesszővel legeltet minden nemzetet; és ragadtaték annak fia Istenhez és az ő királyiszékéhez.
Horgony6
Az asszony pedig elfuta a pusztába, hol Istentől készített helye van, hogy ott táplálják őt ezer kétszáz hatvan napig.

KÖVETKEZŐ FRISSITÉSEMBEN    ...és-KORMÁNY földalatti létesítményekben  kb tonna számok ban szárított élelmiszerek saját túléléséűkre amikor a bolygó NIBIRU okoz Hatalmas KÁOSZt világszerte! De még mindezek hez további megdöbentő  infók: 2017 SZeptember Hónap,ban BIBLIAI PRÓFÉCIA BETELJESÜLÉSSÉNEK VÁRÁSA: AKTÚÁLIS!!   AKTUÁLIS!!      "Váratlan és gyors Fordúlat ...látogas vissza...-"  (Végidők-Apokalipszis Oldal)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kertész Imre   Gyilkos világ kezdődik”: kényelmetlen testamentuma
A Sorstalanság szerzője Európa önpusztításáról
 
 
 
1024px-imre_kertesz_1929-_hungarian_writer_by_csaba_segesvari.jpg Leghíresebb műve, a Sorstalanság épp azzal vált különlegessé, hogy szerzője még a földi pokolban is meglátta az életet: “Nincs oly képtelenség, amit ne élnénk át természetesen, s utamon, máris tudom, ott leselkedik rám, mint valami kikerülhetetlen csapda, a boldogság. Hisz még ott, a kémények mellett is volt a kínok szünetében valami, ami a boldogsághoz hasonlított” – írta Kertész. Épp emiatt oly súlyosak utolsó írásai, amelyekben a jövőt a 20. századnál is fenyegetőbbnek látta.  
Amikor tavaly ősszel a magyar sajtó is felfigyelt Kertész Imre 2014-ben megjelent soraira az Európát fenyegető veszélyekről, voltak, akik szélsőjobboldali szimpátiával és iszlamofóbiával gyanúsították meg a Nobel-díjas írót, mások finoman arra utaltak, hogy az idős szerző már nem tudja, mit is beszél. (Ugyanezt hallhattuk a 2006-ban elhunyt olasz újságíró, Oriana Fallaci utolsó könyveivel kapcsolatban is.)
Pedig a valódi szélsőjobb szemében Kertész Imre – vagy ahogy megvetően emlegették: “Imre Kertész” – vörös posztó volt, akitől még Nobel-díja után is elvetették volna az állami kitüntetést.
Az író felesége azonban 2015 szeptemberében egyértelművé tette: Kertész Imre továbbra is aktuálisnak tartja több évvel ezelőtt írt szövegét, férje minden egyes szövegét alaposan átgondolja, és minden írását vállalja. 
„A szöveg nem gyűlölködő és nem kitaszító, ez csak egy szomorú megállapítás, amelyet Kertész Imre így lát” – mondta Kertész Magda a Végső kocsma című kötetben megjelent írásról, ami szerinte
A MOSTANI HELYZETRE IS RÁILLŐ EGYFAJTA JÓSLAT, AMELY KEZD BETELJESÜLNI.
Ezt írta Kertész Imre, jó tíz évvel ezelőtt:
„Még a politikáról kellene egyet s mást mondanom, de az igazán fölösleges és unalmas időfecsérlés lenne. Arról volna szó, ahogyan a muzulmánok elárasztják, s majd birtokukba veszik, magyarán elpusztítják Európát; ahogyan Európa mindezt kezeli, az öngyilkos liberalizmusról és az ostoba demokráciáról; demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak.
Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát; amikor, látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja. Ráadásul mindez nem mondható el nyilvánosan. Miért nem? A kérdés nem nyugtalanítana, ha időközben nem vált volna belőlem »közéleti ember«.
Kezdem megérteni a kényszert, amelyből az általános nagy hazugság táplálkozik; egyszerűen lehetetlenség megvívni a kényszerrel, a politikusnak azért, mert elveszíti népszerűségét, az írónak ugyanezért;
A JÓ MODOR A HAZUGSÁG ÉS A TOTÁLIS ÖNFELADÁS. (...) 
Lemondtam a Neue Zürchernek írandó cikkemet, holott szívesen elmondanám a véleményemet az előttünk álló várható változásokról. Gyilkos világ kezdődik, rasszizmus, nacionalizmus;
EURÓPA KEZDI FELISMERNI, HOVÁ JUTTATTA ŐT LIBERÁLIS BEVÁNDORLÁSPOLITIKÁJA.
Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem létezik. Érdekes paradox zsákutca: miközben az Európai Uniót kibővítik, az Unió egyes országai beszűkülnek. A várható törvények ellentétben állnak az Unió alkotmányával, másrészt ki tagadná alapvető fontosságukat. Az a baj, hogy nem differenciálnak: külön törvények illetnék meg a szabad polgárt, és más törvényeknek kellene vonatkozniuk a muzulmánokra. Ez azonban kirekesztő politika lenne. Viszont lehetetlenség elgondolni, hogy, mondjuk, Franciaország két-három emberöltő múlva muzulmán ország legyen.
Az általános félelem és hisztéria keltette indulatok által felkavart mélységekből előbukkanó politikusok inkább a saját hatalmuk javára akarják fordítani a helyzetet, semmint hogy valódi megoldásokon törnék a fejüket.
Magyarán: megnyílt a lehetőség új diktatúrák előtt, amelyek a veszélyhelyzet ürügyén elsősorban a saját állampolgáraikra hoznak veszedelmet.”
 
 
 
 
 
 
 
 
Hot News /Hir/!  2016-December Hónapban :Obama búcsúzóul megalázta Izraelt és kényszerhelyzetbe hozta utódját az ENSZ-ben..Barack H. Obama amerikai elnök az ENSZ Biztonsági Tanácsban búcsúzóul a "busz" alá lökte Izraelt...<Web szerk megjegyz _Comment SZégyen teljes és Aljas,Árúló,és Ő Volt az USA Elnöke és a Világ Vezetője?!! (J.László
A Facebookon válaszolt Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Donald J. Trump Twitter-üzenetére. Az üzenetváltás apropóját az adta, hogy Barack H. Obama amerikai elnök az ENSZ Biztonsági Tanácsban búcsúzóul a busz alá lökte Izraelt, amikor átengedett (lapértesülések szerint személyesen kezdeményezett) egy olyan határozatot, ami törvénytelen megszállóknak nevezi az izraelieket történelmük legszentebb helyszínein, a jeruzsálemi Óvárosban, a Nyugati-falnál és a Templom-hegyen, valamint többek között Hebronban, a zsidó királyság elős fővárosában, Betlehemben, Dávid király és Jézus szülőhelyén, valamint Silóban, ahol több mint 300 éven át nyugodott a frigyláda.
 

Amúgy Netanjahu is előszeretettel használja a közösségi médiát, de ő a Facebookot preferálja, így ezen válaszolt Trumpnak:tr_bn.jpg
 
"Kedves Donald Trump megválasztott elnök,
 

köszönöm a barátságát és a világos, egyértelmű támogatását Izrael mellett!
 
- írta az izraeli miniszterelnök.
 
Netanjahu néhány napja szintén a Facebookon reagált az ENSZ-határozatra.
 
“Nem értik az ünnep üzenetét” azok a világvezetők, akik támogatták az ENSZ BT “szégyenletes” határozatát, utána pedig szívélyes üdvözletet küldtek a Hunuka-ünnepre - írta Facebook-bejegyzésében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök.
 
“A Hanuka célja ugyanis az, hogy megemlékezzünk a hasmoneusok görögök elleni győzelméről, aminek a csúcspontja a Templom újjászentelése volt. A felkelés csatái itt zajlottak, Modiimban, országunk közepén, a ‘zöld vonal’ (az 1967-es háború utáni tűzszüneti vonal - a szerk.) két oldalán.” - írta Netanjahu.
 
“A hasmoneusok megtisztították a Templomot, és meggyújtották a menórát a Templom-hegyen, azon a helyen, amiről ezek az országok az ENSZ-ben megszavazták, hogy (Izrael által) ‘megszállt palesztin terület’.
 

Hogyan lehetséges egyszerre hanukai jókívánságokat küldeni, miközben megtagadják a mély kapcsolatot, ami a zsidó népet a jeruzsálemi Nyugati-falhoz és más történelmi helyekhez fűzi?
 
- kérdezi Netanjahu, aki kijelentette, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa határozata ellenére “itt vagyunk és itt is maradunk a földünkön”.
 
Az ENSZ BT a hanukai ünnep előestéjén 14-0 arányban megszavazta azt a határozatot, ami törvénytelennek ítélte az “izraeli megszállást”, vagyis a zsidó jelenlétet a Nyugati-parton, azaz a történelmi Júdea és Szamaria területén, valamint Kelet-Jeruzsálemben. Az ENSZ döntése értelmében megszállóknak minősülnek a Nyugati-falnál imádkozó és a jeruzsálemi Óvárosban Tórát tanulmányozó zsidók is.
 
western_wall_jerusalem_shavuot.jpg
 
Ünnepi ima a Nyugati-falnál: Az ENSZ nagyhatalmak őket is "megszállóknak" nyilvánította
 
Az Egyesült Államok Barack Obama döntése nyomán nem vétózta meg a határozatot, amelyet az ENSZ állandó tagállamai (Franciaország, Nagy-Britannia, Kína és Oroszország) mellett többek között Spanyolország, Japán és Új-Zéland is megszavazott.
 

 

 

Sokkoló Igazság-III.

Hátborzongató beszéd került nyilvánosságra. Ebben Kanada egykori védelmi minisztere egy közmeghallgatáson az ufókról beszélt. Paul Hellyerazt mondta: a Földön élnek földönkívüliek, legalább ketten pedig az amerikai kormánynak dolgoznak. 

Az emberiségnek joga van tudni a létezésükről, és a már kialakult együttműködésről" - fogalmazott a politikus. Kifejtette: a Földet egy titkos társaság vezeti, amelynek tagjai a Külkapcsolatok Tanácsa, a Bilderberg-csoport és a Háromoldalú Bizottság, a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai. Ők titokban akarják tartani ezeket az információkat az emberiség előtt. Azt, hogy mi a cél azzal, hogy most nyilvánosságra került a beszéd, nem tudni. Az biztos, hogy világszerte felkavarta az állóvizet.

Július 2-a egyébként az UFO világnap, annak emlékére, hogy 65 éve, 1947. július 2-án történt az úgynevezett, roswelli UFO-eset. Akkor állítólag egy ufo zuhant le az új-mexikói Roswell külső részén. A légierő illetékesei mindent tagadtak, szerintük csupán egy meteorológiai léggömböt fogtak. A rejtély azonban 2007-ben váratlan fordulatot vett: a támaszpont sajtókapcsolati ügyeit intéző hadnagy egy esküvel hitelesített nyilatkozatot hagyott hátra, miszerint az időjárási ballon csak fedő sztori volt, a valódi tárgyat a hadsereg egy közeli hangárban tárolta

A korábbi miniszter beszédét teljes hosszában itt nézhetitek végig, magyar szinkronnal:

Újra komoly interjúban beszél a földönkívüliek jelenlétéről a volt kanadai védelmi miniszter !  

Sikerült elkészítenünk magyar felirattal azt a napokban forgatott műsort, amiben az RT News egy hosszabb interjút készített a volt kanadai védelmi miniszterrel, Paul Hellyer-rel ! Sokak számára meglepő, mások számára már régóta köztudott információk hangzanak el és nagyon fontos válaszokat hallunk egy kétségtelenül autentikus forrástól. Konkrét és dokumentált esetekről és információkról beszél !  

Ha emlékeztek még, egy korábbi VilagHelyzete cikk már beszámolt arról, hogy Ekkor ismertük meg Paul Hellyer személyét is először ! Az akkori nyilvános meghallgatás hatalmas visszhangot váltott ki, de természetesen csak az alternatív hírforrásokban és az igazságkutató oldalakon - a főáramú média nem foglalkozik az üggyel.

Mivel az említett miniszter a Full Disclosure, azaz a teljes nyilvánosságra-hozatal élharcosa lett, legfontosabb dolognak tartja, hogy végre a kormányok is elmondják az igazságot az embereknek az UFO-k és földönkívüli létformák jelenlétéről. 
 
Már csak azért is, mert napjainkban olyan gyakran észlelnek már idegen vagy azonosítatlan járműveket a légtérben, hogy lehetetlen tovább titkolózni (pl. tegnap Brémában még repülőjáratot is kellett törölni a légtérben lévő UFO miatt - jelentette a német rendőrség... ). / UFO miatt állt le a forgalom a brémai reptéren /

Sőt, ahogy az interjúban hallhatjátok majd, fenn áll a veszélye, hogy ha véletlenül vagy szándékosan lelövünk majd egy idegen űrhajót, az bármikor interstelláris, vagyis csillagközi háborút indíthat el.

A földönkívüliek itt vannak és évek, évezredek óta jelen vannak a bolygónkon. - Rendkívül sok technológiát kaptunk tőlük eddig is, amiket már használunk. Felhívják ugyanakkor a figyelmünket arra, hogy jelenleg egy viszonylag primitív, állandóan háborúzó, önmagunkat és a bolygót pusztító faj vagyunk. Ezen sürgősen változtatnunk kell ! A videó fordítását külön köszönöm most is Sevaster1-nek ! A videó és az elhangzott információk önmagukért beszélnek, így mindenkinek továbbgondolkodásra ajánlott a téma...

A videóban utalásként elhangzó leghíresebb esetekhez szeretnék még mellékelni nektek videót, hogy jobban megérthessük, miről is beszél a volt védelmi miniszter:

1952. Július 12 - UFOk lepik el Washington DC. egét és a Capitolium felett több ezer szemtanú jelenlétében lebegnek...

Az, hogy a Vilaghelyzete YouTube csatorna legnépszerűbb videója ez az alábbi összeállítás, bizonyítja, hogy az embereket rendkívüli módon érdekelné az igazság az eddig elbagatellizált vagy szándékosan nevetség tárgyává tett témakörrel kapcsolatban ! Azaz "egyáltalán nem vagyunk egyedül", sőt nagyon régóta itt vannak közöttünk ! 
 

CNN

Cikk  máshonnan:

Meghökkentő, két részből álló interjút közölt január ötödikén Paul Hellyer11000.jpg volt kanadai védelmi miniszterrel az orosz állami Russia Today hírcsatorna. Hellyer a SophieCo című beszélgetős műsorban nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a földönkívüliek már évezredek óta a Földön élnek.

A volt miniszter a többi között arról beszélt, hogy szerinte hány földönkívüli faj létezhet, milyen céllal látogatják a Földet, mennyire megbízhatóak az ufóészlelések és mit kapott az emberiség ezektől az idegenektől.

Hellyer – mint mondta – még miniszterként számos észlelést kivizsgáltatott, és az esetek 20 százalékára nem találtak magyarázatot, azok „valódi ufók” lehettek. Állítása szerint olyan sok hitelesített esetre került sor, hogy ezekből csak egy következtetést vonhatott le: léteznek földönkívüliek.

1961-ben például 50 ufó repült a Szovjetunió felől Európa felé, és a szövetséges csapatok vezérkari főnöke már majdnem riadót rendelt el, amikor a formációban repülő azonosítatlan repülő tárgyak elfordultak az Északi-sark felé – állította az interjúban a volt kanadai védelmi miniszter. Hozzátette: az esetet ezt követően három évig vizsgálták és megállapították, hogy a Földet legalább négy különböző földönkívüli faj látogatja, évezredek óta.

A volt védelmi miniszter két éve személyesen is látott ufót, Torontótól 180 kilométerre. A nyaralójában tartózkodó Hellyer és felesége kiszúrt a csillagos égen egy fényes pontot, ami a volt miniszter szerint rendkívül gyorsan változtatott pozíciót, és több napon keresztül megjelent, 

 

Hellyer szerint legalább 80 féle földönkívüli látogatja a Földet, sőt – mint mondta – vannak emberszabásúak is, akikről alig lehet megállapítani, hogy ufók (sic!). A volt védelmi miniszter két fajról konkrét említést is tett: az északi szőkékről és a magas fehérekről. (Utóbbiak egyébként szerepelnek abban adokumentumfilmben , amire Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök isutalást tett, amikor egy riporter az ufókkal kapcsolatban kérdezte a globális gazdasági kérdésekkel foglalkozó Világgazdasági Fórumon, Davosban – a szerk.)

 

Hellyer szerint a földönkívüliek nagy része „barátságos” az emberiséggel, de van egy-két faj, akiknek „titkos céljaik” vannak. Elmondása szerint a „földönkívülieknek nem tetszik”, ahogy az emberiség elpusztítja a Földet, és sokkal többet költ a fegyverkezésre, háborúkra, mint a szegények és betegek ellátására. Ezért – folytatta – különböző személyeken keresztül igyekszik figyelmeztetni az embereket.

A volt védelmi miniszter szerint az emberiség sokat tanult a földönkívüliektől és rengeteg technológiát másoltunk le tőlük a Led fényektől a microchipeken keresztül a kevlármellényig. De – Hellyer szerint – többet is profitálhatnánk, például az orvostudomány és mezőgazdaság területén – ennek ugyanakkor az az előfeltétele, hogy a Földön béke honoljon, mert az egységes emberiség számíthat a földönkívüliek barátságára.

 

Havonta észlelnek ufót a brit légtérben

Nagy-Britanniában nyilvánosságra hoztak egy jelentést, ami egy 2013. július 13-i esetről készült. Egy brit pilóta állítása szerint London közelében majdnem összeütközött egy fényes színű és szivar alakú azonosítatlan repülő tárggyal. Az Airbus A320-as utasszállító kapitánya szerint egy fémes jármű veszélyes közelségben haladt el repülőgépe mellett. A pilóta azonnal jelentést tett a légügyi hatóságnak, amely kivizsgálta az esetet, de nem tudta megállapítani a titokzatos repülő tárgy eredetét. A jelentés szerint az utazómagasságban közlekedő Airbus kapitánya baloldalról vette észre a gyorsan közeledő tárgyat, és csak arra maradt ideje, hogy kezével jelezzen a másodpilótának. „A kapitány meg volt róla győződve, hogy pillanatokon belül összeütközik a két jármű” – olvasható a jelentésben. Az esetet a brit Airprox Board (baleset-közeli légi eseményeket vizsgáló bizottság – a szerk.) is elemezte, de nem tudták megállapítani a légi jármű eredetét – más repülőgép nem volt a közelben, meteorológiai léggömböt nem bocsátottak fel, a katonai radarok pedig nem láttak semmilyen járművet az Airbus közelében. Érdekes, hogy miután a brit Honvédelmi Minisztérium 2009-ben bezárta ufóhivatalát, a Polgári Légügyi Hatóság vette át a feladatot, hogy repülésbiztonsági szempontból kivizsgálja az azonosítatlan repülő tárgyakról érkező jelentéseket. Egy 2012-es jelentés szerint az angol légiirányítók havi rendszerességgel találkoztak megmagyarázhatatlan égi tárgyakkal a brit légtérben. (The Telegraph)

 

 

 

 

Megdöbentő lelet  Romániában 2012 és,     kapcsolatba hozható Földönkivüli Világgal.

A Verespatak  egy bányászati terület, számos érdekes felfedezés már előkerült ott az elmúlt években - az egyik legérdekesebb, hogy egy csontváz egy 10 méteres (32,8 láb) magas óriás, amelyet találtak 1976 Mintegy 5500 évvel ezelőtt, egy földalatti galéria került kialakításra, a régióban a agatirszek.az óriást   eltemették a halála után, a lába öezehúzva -A sírkő nem egy egyetlen szokatlan elem  volt belsejében található a galériában.
a csont elett küldve Moszkvába. hogy analizálják Sajnálatos módon  az Óriásról soha  nem számoltak be  az eredményekről.A sirkőben új kútatás lett tervezve 2012 ben,lett még találva 900 Tona Arany-A feltárás során,  a sírkő leemelésénél is kiderült, a bejáratnál, hogy a gödörben.  négy méter (13,1 láb) átmérőjű gödör volt csökkenő spirál lépcső és tejszerű lila fény kisugárzott belülről. A közelebbi vizsgálatnál a lépcsőt világossá tette, úgy néztek ki, mintha vágva lenne a fal , a gödörben lézerrel, és a lila fény, senki sem tudta meghatározni a forrását. Számos régészeti felfedezések történtek Giurgiu-ban. Például azt találtuk, hogy a Argedava -ban  Burebista  Királynak volt az első városa .Ám ennél is érdekesebb felfedezést tettek a 1940 és 1950 Ebben az időszakban, a régészek előkerült 80 humanoid csontváz, amely úgy tűnt, hogy óriások. A hatalmas csontvázak mért körülbelül 4-5 méter (13-16 láb). Egy Kíváncsiskodó volt hogy megnéze a fény forrását, és hogy mi volt benne,  leereszkedett a gödörbe, de senki  más nem bizonyult elég bátornak, hogy csatlakozzon hozzá. Egy éjszaka telt el, és az az ember soha nem tért vissza a gödörből.Végül a Hadsereg lepecsételte,lezárta a
discovery-of-a-skeleton.jpg

jobb oldalt egy ember látható felülnézetből <hasonlitásként> 

 

gödröt valamint mind a 13 Folyosó félét és lebetonozták,A jelenlévők soha nem beszéltek a felfedezésről ahogy lehetett volna,  titoktartási nyilatkozatot kell aláírni, hogy mi rejlik a lépcsőháznál a gödör is rejtély marad.(  Végidők) ˙(a szerk megjegyz.- már nagyon régen is ellátogattak a földre a Földönkivüliek és tartották a Kapcsolatott a Földön élő Óriássokkal?/akik mint ismeretes a Búkott Angyaltól /ha vagy többes SZámban /Angyaloktól származtak?)--Nagyon úgy tünik a Bizonyitékok ezzeket támasztják allá!

 

 

 

Harci repülőgépek üldöztek egy UFO-t Nova Zagora közelében, Bulgáriában

ufo-bulgaria-nova-zagora-harci-katonai-repulogep-uldozes-alacsony-magassag-repulo-cseszealj-video-2016-uj-vilagtudat.jpgAz alábbi egyedülálló képek 2016. január 14-én készültek Nova Zagora közelében Bulgáriában, melyek...

 

 

 

 

ufo-bulgaria-nova-zagora-harci-katonai-repulogep-uldozes-alacsony-magassag-repulo-cseszealj-video-2016-uj-vilagtudat.jpgAz alábbi egyedülálló képek 2016. január 14-én készültek Nova Zagora közelében Bulgáriában, melyek két vadászrepülőgépet mutatnak, miközben egy UFO-t üldöznek.

A harci gépek rendkívül alacsony magasságban repültek ufo-bulgaria-nova-zagora-harci-katonai-repulogep-uldozes-alacsony-magassag-repulo-cseszealj-video-2016-uj-vilagtudat.jpgát több kisebb falu, Stoil Voyvoda, Zagortsi, Sabrano és Khan Asparuhovo felett aznap délután. Az esetnek sok szemtanúja volt.

A helyi polgárok elmondták, hogy öt percig látták a tárgyat, amikor az hirtelen megváltoztatta a helyét, ami miatt látványos manővereket hajtott végre a két katonai repülőgép.

Egy ponton az UFO nagy sebességgel eltűnt, így mindkét harci repülőgépet maga mögött hagyta.

 

 

 

 

 

 

 

Új Világrend: a Bilderberg-csoport           12654247_934305713343522_4997538624327205529_n.jpg

Befolyásos személyiségekből álló és minden évben egy alkalommal zárt ajtók mögött tanácskozó Bilderberg-csoport valós, nem csak az összeesküvés-elméletek világában létező informális szervezet.

2015100425.jpgSerge Monast kanadai oknyomozó újságíró,

Szép új világ; legenda és valóságA párnázott ajtók mögött lezajlott nagyhatalmi tanácskozások, kiterjedt lehallgatási botrányok, rejtélyes 2015100414.jpgmerényletek valamint szupertitkossá nyilvánított ügyek hátterében mindig is felbukkannak azok a találgatások, amelyek rendszerré összeállva, mint politikai összeesküvés-elméletek bukkannak fel az információs világ áramlatrendszerében.A világpolitika kulisszák mögött történt döntéseinek talaján nőnek a politikai konspirációs elméletek

Ezek közül is az Új Világrend (New World Order, NWO) elnevezésű konspirációs-teória borzolja leginkább a kedélyeket; a világban zajló folyamatokat

a háttérből irányító, világuralomra törekvő, megfoghatatlan szűk hatalmi elit legendája.A politikai összeesküvés-elméletek termékeny talajon virágzanak, hiszen a hétköznapok embere számára a világban zajló, nem egyszer ellentmondásos folyamatok mozgatórugói többnyire érthetetlenek maradnak.

Az 1980-as évektől kibontakozó, és a Szovjetunió 1991-es összeomlása után 20151004konteo1.jpgegypólusúvá  vált világban kiteljesedő globális gazdaság sokak számára teszi hihetővé egy kulisszák mögötti hatalomátvételre készülő világkormány ténykedését.

David Rockefeller (jobbról a második) a Chase Manhattan elnökeként a Bilderberg-csoport állandó tagjai közé tartozott

E megfoghatatlan fiktív társaság leleplezésére tette fel életét Serge Monast, a szépíróból és költőből tényfeltáró újságíróvá lett francia-kanadai, aki  az 1995-ben publikált „Les Protocoles de Toronto” (Torontói jegyzőkönyvek) című munkájával szerzett világhírnevet magának.A szerző szerint a jegyzőkönyv 1967 nyarán keletkezett, az akkori világ 18 legbefolyásosabb pénzügyi és nagyvállalati vezetőjének Torontóban megtartott titkos tanácskozásán.

1995 májusában azt nyilatkozta, hogy informátorainak kiadása sokak, köztük az ő életét is veszélybe sodorná.sabb pénzügyi és nagyvállalati vezetőjének Torontóban megtartott titkos tanácskozásán.
20120118-dany-cohnbendit-a-zoldek-vezetoje.jpgDany Cohn-Bendit a zöldek vezetője az Európai Parlamentben. A titokzatos jegyzőkönyv szerint az úgynevezett "ökoanarchizmus" kiváló eszköz a nemzetállami keretek szétfeszegetéséhez
 

Monsat művében a jegyzőkönyv 3. pontjaként idézett ajánlás az ál-, illetve hamis tudományok elterjesztéséért száll síkra, amelyek segítségével a tömegek hiszékennyé, tájékozatlanná és ezáltal manipulálhatóvá válnak. 

Az állítólagos torontói „nagyok” szerint az oktatás radikális átalakítása sem mellőzhető:a humánműveltség fokozatos leépítése és a tömegek alulműveltté tétele, továbbá az emberek gondolkodásról leszoktatása ugyancsak az eljövendő világkormányt erősítő tényező.

Lopakodó globalista világrend
Több pont is a világgazdaság átalakításának szükségességével foglalkozik; a 4. szerint

az egyik legfontosabb cél a nemzetközi kereskedelem primátusának megteremtése, amely a gazdasági-politikai határok teljes körű leépítésével valósítható meg.ösztönözni kell a nyugati nagyvállalatok termelésének fokozatos áthelyezését a fejlődő világba, ezzel lehet ugyanis meggyengíteni a nemzetgazdaságokat.20150909christine-lagarde-az-imf-vezerigazgatoja2.jpg

Christine Lagarde a Világbank vezérigazgatója, Kim, a szervezet elnökének társaságában. Serge Monast szerint a Világbank és az IMF is a megfoghatatlan "világkormány" céljait követő szervezetekolyan globális gazdaság elérését tartja kívánatosnak, amely felett az egyes nemzetállamoknak már semmiféle diszpozíciója sincs. Ahhoz, hogy az egycentrumú globális világhatalom bevezethető legyen, teljesen kiszolgáltatottá kell tenni az embereket Ehhez kiváló eszköz a nyugdíjkorhatárok folyamatos emelése, a fizetések vásárlóerejének csökkentése,valamint a munkavállalói jogok megnyirbálása, hogy a munkáltatók bármikor és tetszésük szerint megszabadulhassanak a nekik nem tetsző alkalmazottaktól.

20150731-a-my-ferry-link--1-.jpgAz állítólagos program egyik pontja a munkavállalói jogok fokozatos megnyírbálásának szükségességéről értekezik

 

 

 

meg kell akadályozni a nemzetállamokat saját gazdaságuk önálló fejlesztésében, főleg a pénzügyi szektorban, energiaiparban, mezőgazdaságban és a technológiai iparágakban, továbbá pénzügyi függésbe kell tartani őket olyan szervezetek, mint az IMF és a Világbank hathatós közreműködésével. 

Multikulturalizmus és „észhez térítés”a globális világkormány létéhez elengedhetetlennek tartja a multikulturális társadalmak létrehozását,a nemzeti kulturális keretek fokozatos fellazításával. Hogy ez miként valósítható meg, arról ugyancsak az úgynevezett jegyzőkönyv 5. pontja emlékezik meg; a fejlett államokba történő migráció ösztönzésével, elsősorban a harmadik világ országaiból, amelyet helyi fegyveres konfliktusok kirobbantásával lehet „ösztönözni”. 

20150903menekult-keleti-ulosztrajk1.jpgAz úgynevezett torontói jegyzőkönyvek szerint ösztönözni kell a fejlett országokba történő tömeges bevándorlást, elsősorban a fejlődő világból

A jegyzőkönyv 13. pontja szerint minél kiterjedtebb, egymással kompatibilis adatbázisokat kell létrehozni és összekapcsolni;  a „világkormánynak” alárendelt vezetők teljes magánéletét fel kell térképezni, és nyilvántartani a személyükhöz fűzhető kompromittáló adatokat. A „világkormány” törekvéseivel szembe menő nemzetállamokat pénzügyi és gazdasági nyomás alá helyezéssel valamint szankciókkal kell „észhez téríteni” az alapvetés 14. pontja alapján.helyi konfliktusok szításával kell elérni többek között a tömeges migrációtAz új világrenddel szembeszálló egyéneket pedig meg kell bélyegezni, lejáratni, nevetségessé tenni, végső esetben pedig likvidálni – így zárul a 15. ponttal az eddig még senki által nem látott torontói jegyzőkönyv.
20150504vilagbank3.jpgMonast szerint a már meglévő globális szervezetek alkotják a leendő "világkormányt" szervező csoport előretolt hadállásait
 

Az 1980-as évek közepétől oknyomozó újságíróként dolgozó Monsat egyik kedvenc kutakodási területe a titkos tömegmanipuláció témája volt.  A torontói jegyzőkönyvek 1995-ös kiadása után, Monast környezete szerint az újságíró folyamatos rendőrségi zaklatásoknak volt kitéve; többször tartottak házkutatást mind a szerkesztőségben, mind pedig a zsurnaliszta lakásában.2015100417.jpg

 

 

 

Toronto látképe. Serge Monast a könyv megjelenése után többször is rendőri zaklatásnak volt kitéve Az újságíró ellen rövid idő alatt több eljárás is indult; 1996. december 3-án rémhírterjesztés gyanújával állította elő a montreali rendőrség, és bűnügyi őrizetbe vették.Szívroham, autóbaleset, mélybezuhanás
Egy nap múlva kiengedték, ám 1996. december 5-én Monast hirtelen elhunyt.  

A hivatalos orvos-szakértői jelentés szerint szívroham végzett a híres oknyomozó-újságíróval,de sokan  mind a mai napig erőszakos halált sejtenek Monast elhunytának hátterében. Két munkatársa közül az egyik 1997 januárjában autóbalesetben vesztette életét, a másik pedig még ugyanebben a hónapban - állítólag ittasan - kizuhant egy montreali toronyház huszadik emeleti ablakából.Serge Monast a kiszabadulását követő napon - a hivatalos vizsgálat szerint - szívelégtelenségben hunyt ela lakásában őrzött iratok és adathordozók pedig eltűntek.      

A kulisszák mögött ténykedő világkormányzati csoport legfontosabb előretolt hadállásait alkotják.Ezek közé tartozik többek között a Külügyi Kapcsolatok Tanácsa, a Hármas Bizottság, a (korábbi) Római Klub, a Királyi Nemzetközi Kapcsolatok Intézete, de maga az ENSZ is,Bernát holland herceg, a Bilderberg-csoport életre hívója

A kisvárosi szálloda neve akkor vonult be a köztudatba, - és a politikai konspirációs teóriák világába – amikor 1954-ben Bernát holland herceg kezdeményezésére itt gyűlt össze első alkalommal a hotel után csak Bilderberg-csoport néven ismertté vált társaság, amely azóta is  minden évben a világ más és más pontján tart tanácskozást a nyilvánosság teljes kizárásával.

2015100421.jpgHenry Kissinger, a Nixon-adminisztráció egykori külügyminisztere, a Harvard politológia professzora, a Bilderberg-csoport egyik oszlopos tagja

 

 

 

 

 

az informális szervezet általában a G8-ak összejövetele előtt tartja meg éves tanácskozását.A titkos konferenciák színhelyeiként előnyben részesítik a világtól elzárt kis településeket.

A Bilderberg-csoport témái szigorúan titkosak, a tanácskozásról soha nem adnak ki kommünikét, és a résztvevők is titoktartási kötelezettséget vállalnak.  Az 1954-es első összejövetel óta – 1976 kivételével – a Bilderberg-csoport minden évben összeült, utoljára idén június 9. és 14. között Ausztriában, a festői tiroli hegyek között megbúvó Telfs városkában.

A világelit rejtélyes elit klubjaNoha a Bilderberg-csoport témái szigorúan titkosak, a résztvevők személye többnyire ismert. A Bilderberg-csoportnak vannak állandó és alkalmi, csak egy-egy tanácskozásra meghívott tagjai.  A szervezési és kapcsolattartási feladatokat egy titkárságszerűen működő 20151004konteo9.jpgvégrehajtó apparátus látja el.Richard Holbrooke, befektetési bankár, és az amerikai kormány volt külügyi szóvivője ugyancsak csoporttag volt

A csoportban neves bankárok, pénzügyi szakemberek és közgazdászok, volt illetve aktív politikusok, médiavezetők, és esetenként katonai szakértők vitatnak meg közelebbről nem ismert világ és társadalompolitikai illetve gazdasági kérdéseket.

Továbbá:

A Világbank volt renegát elnöke, James D. Wolfenshon tanácskozás informális jellegű, és amit még tudni lehet, hogy a Bilderberg-csoport állásfoglalásainak érvényesülését a tagok saját igen jelentős kapcsolatrendszereik útján érvényesítik a napi politikai-gazdasági döntésekben.

Eddig csak egyetlen alkalommal sikerült megszerezni a csoport tanácskozásán készített egyik jegyzőkönyv másolatát.A nyugat-németországi Gramisch-ban 1955-ben megrendezett találkozó jegyzőkönyvét  Robert Eringer német újságírónak sikerült állítólag megszereznie.

Henri de Castries, az AXA elnök-vezérigazgatója is csoporttag

Eringer kérdéseire az egyik akkori résztvevő, Sir Paul Chambers csupán a következő lakonikus választ adta:

Semmit nem árulhatok el a Bilderberg-csoportról egy kívülállónak, aki nem tagja annak. Ez kötelességem. Nagyon sajnálom, hogy nem segíthetek Önnek, de erre abszolút nincs fölhatalmazásom, s ebben a vonatkozásban nagy hibát követnék el, ha bármit is mondanék a Bilderberg-csoportról."

A csoport az 1955-ös „incidens” óta még jobban ügyel a teljes hírzárlatra, egyelőre teljes sikerrel.

Magyarok is szerepelnek a listán
Azt, hogy a Bilderberg-csoport mekkora befolyással rendelkezhet, kiválóan illusztrálja a tagok névsora, akik között a világpolitika, a pénzügyi világ és nagyvállalati kör valamint a sajtó „nagyágyúit” találhatjuk.

20150915angela-merkel2.jpgWerner Faymann osztrák, és Angela Merkel német kancellár. Mindketten voltak már a Bilderberg-csoport meghívottjai

 

A teljesség igénye nélkül érdemes megemlíteni néhány, a hétköznapi világban is különösen jól ismert nevet. Az oszlopos tagok között találjuk többek között Henry Kissinger volt amerikai külügyminisztert, a Harvard politológia professzorát és a Nixon-adminisztráció egykor legbefolyásosabb tagját.

A pénzügyi világot David Rockefeller, a Chase Manhattan, vagy Andre Levy-Lang, a Bank Paribas elnöke, illetve J. Martin, a Barclays vezérigazgatója reprezentálja. A neves grémium tagja többek között a renegáttá vált egykori Világbank elnök, James D. Wolfenshon, aki nagy port kavart könyvében leplezte le a globális pénzügyi intézmény egyes országoknak komoly károkat okozó módszereit.A transznacionális vállaltokat képviseli többek között Giovanni Agnelli, a Fiat-konszern egykori elnöke, vagy a nagy olajipari multi, a BP (British Petroleum) vezérigazgatója, E. John P. Brown.köztük Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter és demokrata-párti szenátor, Jose Manuel Barroso, az Európai Bizottság volt elnöke, de a hivatalba lévő politikusok közül is többen, így Angela Merkel német , illetve a magyar híradásokban az utóbbi időkben szinte napi rendszerességgel szereplő Werner Faymann osztrák kancellár is.

20140305ukrajna-konfliktus11.jpgJosé Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke ugyancsak a meghívottak listáján szerepelt

 

 

A Világbank vezérigazgatója, Christine Lagarde ugyancsak részt vett már a Bilderberg-csoport tanácskozásán ugyanúgy, mint Colin Powell volt amerikai hadügyminiszter, illetve Peter Carrington ex-NATO  főtitkár.

Magyarországról eddig négy politikust, illetve gazdasági szakembert hívott meg tanácskozásaira a nagyhatalmú csoport,Bokros Lajos ex-pénzügyminisztert, Martonyi János volt külügyminisztert, Bajnai Gordont, aki 2009 és 2010 között volt kormányfő, valamint Surányi György bankárt, a Magyar Nemzeti Bank egykori elnökét.Surányi György, az MNB volt elnöke háromszor is részt vett meghívottként a Bilderberg-csoport ülésénA volt MNB-elnök szakértelme különösen fontos lehet a Bilderberg-csoport számára, őt ugyanis – egyetlen magyarként  - három alkalommal, 1996-ban, 1997-ben és 1999-ben is meghívták a tanácskozásra. Hogy konkrétan milyen világot formáló témákról tanácskoztak, az ma is titok.  /old szerk: rendszeresen 120  Tagból áll ez a Titkos társaság a Bilderberg-CSoport, a Világ Vagyonának kb 60% val Ők rendelkeznek,birtokosai-tervekben van a Világ népeségének Drasztikús CSökentése,Hihetetlen befolyásolásokra képesek sőt Ők Irányitanak ,továbbá célúl Tűzték ki a Halhatatlanság megvalósitását a Túdomány Által, De csak Ők magúknak vagy a Hozzá Hű Politikai Eltnek" Cinkosoknak" Jöhet a Kérdés ha már enyire Gazdagok és lehetetlenség elkölteni enyi Vagyont, akkor mire még ez a " Kűzdelem"  - válasz: A Hatalom vágy és Irányitás Öröme  és  mi Keresztények ismerjük hogy a Sátán is a Hatalom" Éhes"  és ezeken az Embereken keresztül elérhetővé válik az Új Világrend (New World Order amely az Antikrisztús Birodalmába Vezeti az Egész Emberiséget,csak idő kérdése,-és nem útólsó sorban ami még kimardt a Totális Kontrol elkötelezetjei e Titkos   Bildenberg -CSoport-Társaság / a Szerk:  László J./

*               *               *               *               

Hir!         Kanada átöleli Készpénznélküli társadalmat?    Pénzügyi cashless-canada.pngszakértők előrejelzése Kanada követni fogja sok előre járó  olyan gazdasági Országok mint például Svédország és Dánia felszámolására a készpénznek a jövőben. A legfrissebb adatok szerint MONERIS, pénzügyi cég  által közzétett adatok szerint közel 77% -a magánszemélyek, akik részt vettek egy országos felmérés inkább előnyben részesitik rendezni fizetések és hitelkártyával, adó kártyák és az alternatív pénzügyi program, mint a múnka bérfizetés, készpénz helyett  (megjegyz.oldal szerkesztője) :lehetséges hogy egy domino efektúst idéz ellő? Várható hogy a "Siker" útán mert semmi technikai akadály nincs sőt éppen talán az akadály abban volt ,hogy a Társadalmakkal hogyan lehetne ezzeket első lépcső fok ban elfogadtatni úgy hogy "üdvözöljék és Örömmel fogadják és még ne is valami kényszerités nek találja az Emberiség de ez csak az első "lépcsőfok" mert bizony az "Uralkodó"Nemzetközi Elit célja a Totális Kontrol megvalósitása,és már csak könyű léptekkel következhet a második 'lépcsőfok" miútán valószinű egy új USA Miniszterelnök ezzeket elútasitja a saját Társadalmára nézve(feltéve ha az illető Keresztény lesz a Választásokat aki megynyeri az USA ban vagy legalábbis Keresztény nézeteket val)lehetséges hogy az USA ebből kimarad mármint annál a fejleménynél maradva hogy Készpénz nélküli Társadalom-most nem túdni-(az USA szerepel a SAS szimbólikában) és a tetőpont a Kötelező azonositás lesz ami már nem az a kategória hogy Örül e-valaki neki vagy nem..a már általúnk Keresztények nek ismerős CSip vagy valamiféle  implantátum beültetése a  Végcél igy vagy úgy Tálalva...>most jelenleg melyek azok a lehetséges Technikai Fejlesztéssek amelyek lehetőséget ad nak a Kötelezö SZemélyazonositó "viselésére" be ültetése az Emberi Testbe?

pillanatkep_2016_01_24_12_22_25_375.jpgEz a Siliciúm Chip ellenőrzi az Agyat és Felolvad az Emberi Testben, ez igen új  2016 -ban találtam rá, a szerk.forrás:Angol nyelv

 

 

A Végidők jelei: microchip-ek

microchips.jpgA TRANSPONDER:

egy módszer, a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására. A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan nagy, mint egy rizsszem. Egy Transponder-t, és egy feltölthető lítium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásból eredően.
Emlékezz erre a cég névre, és a logóra: MONDEX. Több, mint 250 részvénytársaságot, és 20 országot foglal magába a MONDEX-en osztozók száma az egész világon, és számtalan nemzet tartja privilégiumának a módszer használatát. Köztük: Great Britian, Canada, U.S.A., Australia, New Zealand, Israel, Hong Kong, China, Indonesia, Macau, Malaysia, Philipines, Singapore, Thailand, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brazil.
A MONDEX másfajta SMARTCARD szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át. Akkor most kérdezd meg magadtól: végül is, mit tehet az velem?

Több, mint $1.5 Millió Dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a „BIO-chip” behelyezhető.

Két megfelelő, és hatékony helyet találtak – A FEJEN, a haj alatt a homlokon, és a KÉZFEJEN, egészen pontosan a jobb kézen

image003.jpg

16. Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. (Jelenések könyve 13:16-17.)

Nem túl sok egy kicsit a véletlen? Egybillió “bio-chip” termelődik egy évben a MONDEX által.

Ennyi a múlt év termelése. Felfedezték, hogy ha a chip egy mondex2.jpgkártyán lenne, számtalan komoly problémával kellene szembenézni. A chip levágható lenne, és fals információra is kicserélhető. Az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne, vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya egy-két év után elhal, megszűnik működni. Befejezésképen: a készpénz bizonytalanná válik az üzletekben.
Csak egy megoldás van a problémára. Követni a MOTOROLÁT, behelyezni a “bio-chipet” a jobb kézre, vagy a homlokra, ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikrobaktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.*) A (Global Positioning System) GPS műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területileg illetékes hatóságot. Jegyezd meg! A MONDEX annyit jelent: “Pénz van a kezeden.” MON=MONetary=pénz. DEX=DEXter=Jobb-kéz.
*A fordító megjegyzése: … és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, akiken vala a fenevad bélyege, … (Jelenések könyve 16:2)
Komolyan veszed? Ha érdekesnek találod ezt az üzenetet, TERJESZD AZ EGÉSZ VILÁGON! Gondolj szüleidre, barátaidra és testvéreidre, mindenkire, akit ismersz… Meg lesznek (az emberek) „bélyegezve”…
Neked most van egy információd, de ha még kétségbe vonod ezt az információt, tedd a következőt. Menj a www.google.com-ra. Keresd a következő szót “VERICHIP” és olvassd a néhány megjelenő linket. Tedd ugyanezt a “MONDEX SMARTCARD” szóval is. Nem tarthatod magad tovább tudatlanságban! Most az információért felelős vagy.

letoltes.jpgAz RFID (Radio Frequency IDentification) automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, melynek lényege adatok tárolása és továbbítása RFID címkék és eszközök segítségével. Az RFID-címke egy apró tárgy, amely rögzíthető vagy beépíthető az azonosítani kívánt objektumba. Az objektum lehet tárgy, például egy árucikk, vagy alkatrész, illetve élőlény, így akár ember is.

Emlékeztetőül:
AZ UTOLSÓ IDŐKRE NÉZVE HÉT FÉLE JELET FIGYELHETÜNK MEG:
1./ A természet jeleit.
2./ A társadalom jeleit /mint Noé idejében/
3./ A technológia jeleit.
4./ A gyülekezet jeleit.
A hamis New Age = Új Korszak! – tanításait, melyek be akarnak lopakodni a közösségekbe is.
5./ Izráel jeleit
6./ A világpolitika jeleit. Az egy világigazgatási rendszer előkészületeit.
7./ A próféciák jeleit. Amelyek már beteljesedtek, és amelyek még ezután fognak megtörténni.
RÉSZLETEK DR. CHARLES SANDERS TANÚSÁGTÉTELÉBŐL,
AMELY AZ UTOLSÓ IDŐKRE VONATKOZIK
Testvérünk évekkel ezelőtt, mint tervező mérnők dolgozott — speciálisan a computer microchipek területén. Egy kutató csoportnak volt a vezetője. Ez a csoport az egészségügy részéről azzal volt megbízva, hagy dolgozzon ki egy olyan microchipet, ami az emberi testbe beépíthető és alkalmazható a mozgássérült betegek megsegítésére. Erre a kutatásra abban az időben 1,5 millió dollárt fordítottak.
A kutatás sikerrel járt, a microchipek különböző változatban ki lettek kísérletezve és ma többféle formában, többféle célra alkalmazzák őket.
A kísérletek során sokféle microchip jött létre.
Észrevettük, hogy némelyik képes befolyásolni az illető idegrendszeri működését, megváltoztatni viselkedését, kedélyállapotát.
Mindez természetesen kísérletezéseinknek csak egy-egy fokozata volt.
Ahogy haladtunk előre, a chip egyre kifinomultabbá és komplikáltabbá vált.
Majd eljutottunk arra a pontra, amikor rájöttünk, hogy lapos alakú chipet nem használhatunk a szervezetbe való beépítésre, mert nem dolgozik.
Egy más formájú chipet kellett terveznünk, olyant, ami nagyon kicsiny (kb. mint egy rizsszem) ma már az ilyen bőr alá injekciózható computer microchipet széles körben alkalmazzák az állatok megjelölésére.
Los Angelesben pl. van egy vállalkozási csoport, akik azt állítják, hogy egy billió háziállatot (kutyát, macskát stb...) képesek ellenőrzésük alatt tartani és hollétüket pontosan kimutatni.
Megj.: Ilyen műtéteket már Budapesten is végeznek az állatorvosok.
Azért beszélek erről nektek, mert ezek a dolgok valóságosak és haladunk előre az úgynevezett “microchip pozitív identification” a személyek microchippel való megjelölésének szisztémája felé.
Közel másfélmillió dollárt használtunk föl a kísérletezések során.
Az egyik fő kérdésünk az volt, hogy a szervezet melyik részében kell elhelyezni a computer mikrochipet.
A chipbe 250.000 részecske van beépítve, ezek között van egy feltölthető piciny lítium elemecske.
Az egyik megoldásra váró probléma az volt, hogyan lehetne feltölteni ezt az elemet? Tudtuk, nem tehetjük vele azt, amit az óránkkal, amiben évenként cseréljük az elemet. Így magába az elembe kellett beépítenünk egy kis feltölthető áramkört, ami majd a test hőmérséklet-változásának hatására töltődik. Sok pénzt adtunk ki arra a kísérletezésre, hogy megtudjuk, a test melyik részében van a leggyorsabb hőmérsékletváltozás?
Amikor a jelentést visszakaptuk, ez állt benne:
1. a homlok hajtőnél lévő részén és
2. a jobb kézfejen.
A feladat megoldása közben a magam részéről volt egy olyan dolog, ami nagyon nyugtalanított. Ez az elemhez felhasználandó lítium volt. Tudtam, hogy ebben az anyagban olyan veszélyek rejlenek, amik később bizonyos problémákat okozhatnak, ezért szerettem volna más anyagot használni az elemhez, de feletteseim ezt nem hagyták jóvá.
Később, mikor Isten ráhelyezte életemre az Ő elhívását, és fokozottabban kezdtem tanulmányozni a Szentírást, akkor értettem meg, miért volt bennem ez a nyugtalanság, de erre majd később térek rá.
Szeretném, ha most odafordítanátok a Jelenések könyve 13:16 részéhez, ahol mutatok nektek valamit. A Biblia azt mondja:
“Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az Ő JOBB KEZÜKRE vagy a HOMLOKUKRA bélyeget tegyenek.”
Amikor ezt olvastam, azt mondtam: Istenem, de jó, hogy én ezt nem tettem! Nem volt részem abban, hogy én valakire is bélyeget helyezzek /De Isten azt mondta, nézd meg a „bélyeg” és a „bélyegzés” szó jelentését a görögben. Görögben a ”bélyegzés” szó “chiragma” fonetikusan írva, jelentése annyi, mint – egy karcolás, egy jelzés, egy bélyeg, vagy egy bevágás. Az előbbi szó elvisz bennünket egy másik görög szóhoz “charegsz” fonetikusan, aminek jelentése: valami, aminek hegye van, egy hegyes, beszúró alászúró eszköz.

Amit János látott – mikor Jézus a Jelenések könyvében leírt dolgokat mutatta neki – hiszem, hogy nem volt más, mint egy olyan tű, amit most használnak a microchip bőr alá való beszúrásához

Azokon a konferenciákon, melyeken részt vettem Luxemburgban, Londonban, San Franciscóban és más helyeken, összesen tizenhét ilyen “New Word Order” = „Új Világrend” gondolatával foglalkozó tanácskozáson voltam jelen. A hátterében mindig ott volt az újfajta azonosítási rendszer kidolgozásának kérdése. Testvéreim, ez nem egy “Bar Code” (vonalkód) lesz, amivel ma az árukat jelölik meg, mert egy “Bar Code”-ba nem tudsz elég adatot tárolni. Hiszem, hogy a személyek azonosításához legjobban felhasználható eszköz: a computer microchip bőr alatt.

Szeretném megemlíteni, hogy ma reggel abban a templomban, ahol részt vettünk az istentiszteleten, egy férfi jött hozzám, aki állami alkalmazásban áll. Elmondta nekem, hogy a közelmúltban részt vett egy értekezleten, ahol kijelentették, hogy az államigazgatás kulcspozícióit elfoglaló személyek kapni fogják a microchipet.

Isten valami mást is mutatott nekem a Jelenések könyve 13:3-ban megírt antikrisztusi 666-nak jelentőségével kapcsolatban. Kutatásaim során megértettem, hogy a hatszázhatvanhatot kifejező szónak görög jelentése elvisz bennünket a “stigma” szóhoz, ami megmagyarázza annyit jelent, mint: - átütni ‚átlyukasztani, beleszúrni egy jelet a tulajdonjog felismerése végett.

Őrállóul állítottalak téged, hogy fújjad a trombitát!

Ha te nem mondod, az Ő vérüket a te kezedből kérem ki. De, ha te figyelmezteted Őket, s nem hallgatnak reád, akkor az ő vérük rajtuk lesz. /Ezékiel 33. rész/.

Testvérek, azért vagyok itt elmondani nektek ezeket, mert napjainkban a dolgok sokféle formában függnek össze egymással. Vannak gyermekek Floridában, a napközi otthonokban, ahol már kapják a microchip megjelöléseket. Ez a módszer sok-sok helyen van már használatban. Adják pl. olyan betegeknek, akik betegségükből kifolyólag nem tudnak tájékozódni, könnyen elbarangolnak, eltévednek, a chip segítségével könnyen megtalálhatják őket.

Még egy másik dolgot is szeretnék mutatni, amit korábban már említettem nektek. Én harcoltam a microchip elemben lévő lítium anyag használata ellen, de legyőzettem, s így megmaradtak a lítiumnál. Annak idején beszéltem egy orvossal a Bostoni Medical Centerből, s kérdeztem, hogy mi a véleménye a koncentrált lítium használatáról a microchipben? Mi történik, ha a chip tönkremegy és kifolyik belőle a lítium. Ez az orvos egy ateista volt. Azt válaszolta: nagyon fájdalmas sebet, fekélyt okoz.

Azután olvastam a Jelenések könyve 16:2-ben lévő Igéket:
“Elmené azért az első angyal

és kitölté az ő poharát a földre és támada a gonosz és ÁRTALMAS FEKÉLY azokon az embereken, akiknek van a fenevad bélyege, és akik IMÁDJÁK annak képét.”

Szeretném kiemelni néktek a “fekély” szót. Nézzétek meg, hogy ez egyes számban van írva. A baj nem fekélyekben, hanem fekélyben fog jelentkezni. Hiszem, amikor a világra elérkezik majd Isten ítéletének ez a szakasza, az Igében leírt esemény hatására a bőr alatt lévő microcipek fel fognak pattanni, a lítium kiömlik, és azokon, akik magukra vették az antikrisztus bélyegét, az antikrisztus tulajdonjogát elismerő pecsétet, azokon megjelenik a fájdalmas fekély.

Tudjuk, hogy Isten Mindenható. Mindentudó és egy időben Mindenhol jelenlévő Isten! Most mit tehet az antikrisztus? Neki fel kell használnia minden létező technológiát arra, hogy az embereket ellenőrzése alatt tartsa. És fel is fog használni mindent, ami csak lehetséges

Egy üzenetet hoztam számotokra, és az üzenet: hogy a technológia már itt a fejünk fölött van, 23 műhold formájában, amik képesek teljes pontossággal leolvasni egy postabélyeget, ha ott fekszik valamelyik teniszpályán. Ha arra gondolsz, hogy titokban tarthatod azt, hogy ma ide jöttél a templomba, tévedsz! A műbolygó minden percben le tudja olvasni a parkolóban lévő kocsid rendszámtábláját különösebb probléma nélkül. A technológia itt van!

astra_2c.jpgHárom héttel ezelőtt jelentették be, az új műholdakat,

az úgynevezett Low Eart, Orbaining Satellites = alacsonyan szálló, földet fürkésző műholdakat. Melyek elől senkinek nem lesz lehetősége elfutni vagy elrejtőzni.

Most sokan mondják még – a bekövetkezendőket mi el fogjuk kerülni, ilyen dolgok nem fognak velünk megtörténni. Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ezek a dolgok máris történnek!

Mondhatnám nektek, hogy a szisztéma gyors lépésekkel halad a pénz nélküli társadalom megvalósítása felé. A hitelkártyák, és egyéb kártyák helyét hamarosan átveszi majd az “okos kártya”. Amerikában arról tárgyalnak az Illetékesek, hogy ilyen kártyát fog kapni minden felnőtt, s minden gyermek. Erre a kártyára az adatokat ugyanúgy rá tudják rakni, mint az általunk készített computer microchip, amit a homlokba, vagy kézfejbe ültetnek be. Az adatokat, információkat, ezeken elektronikusan lehet letörölni vagy hozzáadni. A szisztéma tehát – mint látjátok – teljesen kész az emberek, megjelölésére.

Gyorsan haladunk ebbe az irányba. Amerikában a szociális segélyezési szisztémával szemben elkövetett csalások összege negyedévenként 500 millió dollár. Illetékes személy nyilatkozott a televízióban egy interview keretén belül, és kije1entette, hogy a csalásokat hamarosan meg fogják szüntetni, mert meg fog történni a minden kétséget kizáró személyazonossági jelölés. Pozitive icentification. A beszélgetés vezetője kérdezte, milyen módszerrel? A válasz: „electronic media a bőr alatt”. Az Egyesült Államok Elnökének van hatalma hivatalosan kiadni a parancsot erre vonatkozólag, és olyan személyazonosítási rendszert felhasználni, amit a legjobbnak lát.

Vannak emberek, akik kérdezik tőlem: - Mi történik akkor, ha szívemben valójában nem értek egyet a bélyeg felvételével, de szorító körülmények miatt kénytelen vagyok megtenni? Nem lehet más válaszom nekem sem, mint amit Isten Igéje mond a Jelenések könyve 14:9-12-ben. Egy harmadik angyal is megjelent [ez már elragadtatás utáni esemény] és harsány hangon így szólt: “Aki leborul a vadállat és képmása előtt [aki IMÁDJA az antikrisztust], homlokán vagy karján viseli BÉLYEGÉT, az inni fog az Isten haragjának borából, amelyet színtisztán töltött haragja kelyhébe. Kénköves tűzben fog gyötrődni, a szent doomsday.jpgangyalok és a Bárány színe előtt.

Gyötrelmének füstje felszáll örökkön-örökké, és nem találnak nyugtot se éjjel, se nappal, mert leborultak a vadállat és képmása előtt, s viselték nevének bélyegét.”

Ez az alapja a szentek állhatatosságának, akik megtartják Isten parancsait és Jézus hitét. Újra csak azt mondhatom; hogy nincs más válaszom: NE VEDD FEL! Ez nem olyan dolog, amivel játszani lehet! HA FELVETTED, NEM TUDOD VISSZAVONNI!!!

Ott ültem a nagy államvezető férfiakkal Luxemburgban a konferencián, mikor arról beszéltek, hogy mindaddig lehetetlen az embereket ellenőrzésük alatt tartani, amíg nem tudják egyenként megkülönböztetni és nyilvántartani őket. Annyi visszaélés és csalás történik szerte a világban, mert nem tudják ellenőrizni és nyilvántartani őket. Valakinek lehet hamisított igazolványa, lehet valakinek más által elveszített igazolványa, lehet valakitől kölcsönkért igazolványa, de ha ott van a microchip a kézfején, vagy a homlokon, azt nem lehet elveszíteni. Te elveszítheted a kulcsodat, de nem veszítheted el a fejedet. Ezt nem lehet hamisítani, ezzel nem lehet manipulálni. Ha valaki ellopja a kezedet, és magával viszi, hogy élelmet vásároljon magának a pénztárnál, mindjárt tudni fogják, hagy valami nincsen rendben. Ma ez az egyik legmegfelelőbbnek látszó személyazonosságot jelölő módszer, és testvéreim, ez itt van, ezt használni fogják, ez általánosítva lesz! Ma például beszéltem valakivel Svédországból, aki elmondta hagy ott már hatezer embernek beültették a microchipet, minden probléma nélkül. Ezt a módszert alkalmazni fogják világszerte. Az előbbi Igénk az egész világról beszélt, nemcsak Amerikáról. Tudjuk, a megbízottak komolyan dolgoznak az “egy világigazgatási rendszer” kidolgozásán!
Sok mindenről tudnék még beszélni nektek.
De a FŐ ÜZENET mindabban, amit ma elmondhattam: 
NE VEGYÉTEK FEL AZ ANTIKRISZTUS PECSÉTJÉT!
Jézus mondja - zárjuk szívünkbe, akkor megtartatunk!
“MIVEL MEGTARTOTTAD AZ ÉN BÉKETŰRÉSRE INTŐ BESZÉDEMET
ÉN IS MEGTARTALAK TÉGED A MEGPRÓBÁLTATÁS IDEJÉN, AMELY AZ EGÉSZ VILÁGRA ELJŐ, HOGY MEGPRÓBÁLJA E FÖLD LAKOSAIT”
“AKI GYŐZ, ÖRÖKSÉGÜL NYER MINDENT, ANNAK ISTENE LESZEK, ÉS AZ FIAM LESZ NÉKEM” /Jel. 3:10, 21:7/
JÓL GONDOLD MEG TESTVÉREM, HOGYAN CSELEKSZEL!!!!!!!!!!!
MIT HOZ A JÖVŐ?
National Geographic Channel
A megfigyelő technikák már mindenütt jelen vannak. A csúcseszköz azonban talán nem kívülről fog követni minket. A testünk belsejében fog együtt élni velünk, és nemcsak a kilétünkről, hanem az összes működésünkről tájékoztat majd.
A jövő megfigyelő módszere a rotterdami Baja Beach Klubban már valóság. A Bajába olyan elit kör jár, akik mások, mint a többi vendég. Nem kell igazolniuk magukat, és készpénzzel fizetniük ételért-italért. Hogy beléphessenek a klubba, csupán a karjukat, amibe egy mikrochip van beültetve, kell egy leolvasó alá tartaniuk. A technikát "rádiófrekvenciás azonosításnak" nevezik. Maga a mikrochip alig nagyobb egy rizsszemnél. A chip rádiójelet bocsát ki magából, amelyet egy leolvasóval fogni lehet. Minden apró chipnek van egy azonosítószáma. A leolvasó egy adatbázishoz csatlakozik, amely beazonosítja a személyt, sőt, még többre képes. Technikailag nincsen határa annak, mennyi információt tárolhatnak benne.

Már most vannak olyanok, akiknek egészségi állapotáról mikrochip tájékoztat. Egyesek szerint hamarosan mindenkit egy mikrochip révén fognak azonosítani, és ezzel az új módszerrel megfigyelni. Húsz év múlva lehet, hogy az összes újszülöttbe mikrochipet ültetnek majd, ami egész életében a testében marad, és mindenféle információ összegyűjthető rajta. Tehát ha valami baja van, leolvassák a mikrochipjét, és rögtön tudják róla, kicsoda.

A beültetett azonosító chip csupán a kezdet. A jövőben a mikrochipet GPS nyomkövetéssel lehet majd kombinálni. Így bárkit, bármikor, bárhol fel lehet kutatni. Szülők és kutyatulajdonosok már most is használnak GPS-t szeretteik követésére. Az Egyesült Államokban mintegy 7500 elítéltet figyelnek GPS-szel, és ezek az eszközök idővel csak egyre kisebbek lesznek. Bár beültethető GPS még nem létezik, csupán idő kérdése, mikor kerül minden bűnöző - vagy akár minden állampolgár - testébe azonosító chip.

Az egykori tudományos fantasztikum immár valósággá válik. De minél elképesztőbb, annál ellentmondásosabb mindez. A világ országaiban a biztonság nevében megpróbálják átrajzolni a megfigyelés és a magánélet közötti határvonalat. Csak az Egyesült Államoknak több mint harmincezer lehallgató-állomása üzemel a világ minden részében, legalább száz kémműholddal együttműködésben. Három másodpercenként annyi információ gyűlik össze, ami megtölthetné a Kongresszusi Könyvtárat. A kormányok azzal érvelnek, hogy e módszerek a biztonságunkat növelik. A hatóság azt állítja, hogy ebben a veszélyes és behálózott világban minden korábbinál nagyobb szükség van a megfigyelésre.
trumpet--1-.jpgrapture1.jpgAz alábbiakban szeretnénk megnyugtatni a kedves olvasót, hogy a fent említett, ESETLEG rémületet keltő KÉNYSZERÍTŐ események csak az elragadtatás után teljesednek be.

Tehát az újjászületett keresztények – akik behívták a szívükbeJézust – a megpróbáltatás idején már nem lesznek a földön.

 

 

 

 

 

 

 

 Hir !Megtalálták a Naprendszerkilencedik bolygóját

Amerikai csillagászok új bizonyítékokat találtak a Naprendszer kilencedik bolygójának létezésére, amely tízszer nagyobb tömegű és legalább kétszer akkora, mint a Föld. Mike Brown és Konstantin Batygin a Kilences bolygó nevet adták az égitestnek.

A kutatók arra a tényre alapozzák elméletüket, hogy a Naprendszer külső, fagyos részén lévő Kuiper-öv hat objektumának mozgását a jelek szerint egy valódi bolygó gravitációs ereje befolyásolja.

Jelenlegi ismereteink szerint összesen nyolc bolygó kering a Nap körül: négy kőzetbolygó (Merkúr, Vénusz, Föld, Mars) és négy gázóriás (Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz). Ezen kívül megkülönböztetünk még néhány törpebolygót – ide fokozták le a Plútót még 2006-ban, éppen Brown indítványára -, valamint csaknem kétszáz holdat, és több százezer aszteroidát, üstököst.

TUD/TECHspaceDe mi az a nanoműhold?

pillanatkep_2016_01_22_17_41_06_909.jpgA nanoműholdak egyre fontosabbak lesznek az űrkutatásban, a Mars megfigyelésétől a Földre veszélyt jelentő aszteroidák felkutatásáig. A bennük rejlő potenciált mindenki igyekszik kiaknázni, a nagy űrügynökségektől a tudományos diákkörökig. Ez a helyzet a Mektory Űrközpontban, az észt főváros, Talinn műszaki egyetemén, ahol a diákok az első nanoműholdjuk Föld körüli pályára állítását készítik elő.

- Azt hittem, soha nem fogok műholdat építeni, hiszen ilyesmit csak a NASA-nál csinálnak. Most meg műholdat építek az egyetemi laborban – hitetlenkedett az Euronewsnak Marta Hang, az űrközpont programasszisztense.

A Mektory nanoműhold-programja egy nemzetközi egyetemi kezdeményezés, amelyben az oktatók és a hallgatók együttműködnek az űrkutatásban érdekelt és más technológiai cégekkel. A cél az, hogy felkészítsék a hallgatókat arra, hogy az űriparban helyezkedjenek el. A csapat jelenleg az első űrküldetését tervezi.

- Egy kockaműholdat fejlesztünk, amely egy egységből áll, és távérzékelési célokat szolgál, vagyis képeket készít majd a Földről – magyarázza a Mektory Űrközpont igazgatója, Mart Vihmand.

pillanatkep_2016_01_22_17_43_22_212.jpgDe mi az a nanoműhold?
A nanoműholdak elférnek egy ember kezében, tömegük általában nem több tíz kilónál. Olcsók, mert tipikusan már létező alkatrészekből rakják össze őket. A hallgatók által készített műhold kilövéséhez még két év kemény munkára van szükség, aminek a 80%-a tervezés és értekezlet.

- Amikor az ember elkezdi legyártani azt a végső darabot, ami végül kirepül majd az űrbe, azt a gépek egy speciális környezetben az alkatrészekből konkrétan egy perc alatt összerakják – mondja Mart Vihmand.

A nanoműholdak rendkívül kis helyre összezsúfolt nanotechnológiai eszközökből állnak, melyeket egy 3D nyomtatóval is le lehet gyártani, ahogy Talinnban tervezik, vagy egyszerűen készen megvenni az interneten.

Ami régen akkora volt mint egy mosógép, ma elfér egy cipősdobozban
A kockaműholdak az Európai Űrügynökség figyelmét is felkeltették, amely a Naprendszer távoli csücskeit fedezné fel velük.

- Maguk a számítógépek is évről évre egyre kisebbek lesznek, évtizedekekkel ezelőtt alig fértek el egy szobában, ma meg mindenki a zsebében hord egyet – az okostelefonját – érzékelteti a változásokat Roger Walker, aki az ESA nanoműhold-programját vezeti. – Az űrszektorban is végbement ez a folyamat, míg a műholdak jellemző feladatait ellátó alkatrészek régebben akkorák voltak, mint egy mosógép, ma már az egész műhold elfér egy cipősdobozban.

A nanoműholdak számos célra felhasználhatók. 
Segítségükkel elérhető áron lehet tesztelni például, hogy egy adott technológia működik-e a Föld körüli pályán, méréseket és megfigyeléseket lehet végezni az űrből.

- A doboz egy műhold összes funkcióját el tudja látni: a napelemmel energiát termel, szétosztja a belső egységek között, kommunikál a földi irányítóközponttal, kísérleteket végez és a kapott adatokat továbbítja a földre – mondja Walker.

A doboz, ami megmentheti a Földet
Az Európai Űrügynökség rádió-tesztelő műhelyében egy Quarman nevű nanoműholdat vizsgálnak. A Quarmant a visszatérési technológiák és hőpajzshoz használatos anyagok kipróbálására szánják.

De a jövőben ennél is komolyabb feladat várhat a kockaműholdakra: egy ESA-NASA közös misszió például módosítja majd egy aszteroida pályáját. Kis léptékben tesztelik egy esetleges Földet fenyegető kataklizma elhárításának lehetőségét.

- Tudományos célból, illetve mélyűri küldetésekhez tanulmányozzuk a nanoműholdakat, az egyik szóba jöhető misszió pedig az lenne, hogy egy aszteroidebecsapódás megelőzése érdekében meglovagoljunk egy aszteroidát – mondja Roger Walker. – A dobozkák arra kellenének, hogy megfigyeljék az aszteroidát, mielőtt és miután egy nagyobb NASA-űrjármű belecsapódik, hogy változtasson a pályáján.

Cipősdoboz a Marson
A parányi szerkezetek egyre több funkciót tudnak ellátni, kezdve az űrszemét eltakarításától a távközlési feladatokig, de szerepük lesz a Holdat és a Marsot feltérképező expedíciókban is.

A kereskedelmi űripart is egyre jobban érdeklik, hiszen nem csak az előállításuk, de a pályára állításuk is rendkívül olcsó. Ráadásul demokratizálják az űrkutatást, amiből soha nem látott új ötletek születhetnek.

- A következő generáció feladata lesz, hogy kitalálja, pontosan mire lehet használni ezt a technológiát. Valószínűleg olyan dolgokat látunk majd, amire még csak nem is gondoltunk – latolgatja a jövőt Roger Walker.Az észt hallgatók nanoműholdját a tervek szerint 2018-ban állítják majd Föld körüli pályára.

 

  A Hold áthaladt a Nap előttA Nap előtt vonult át a Hold, és részben el is takarta a sárga égitest korongját. Ez látható a NASA Nap Dinamikai Obszervatóriumának fotóján. A Központ munkatársai évi két-három alkalommal tapasztalják a jelenséget..

Aktúális! Az egyiptomi koptok sorsa vár Európára

 Mi is idegenné váltunk saját hazánkban – figyelmeztet a kopt vezető

bloody-cross.jpg

Nem tartja ellenségeknek a mohamedánokat, és imádkozik értük – állítja a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője. Dr. Youssef Khalil azonban elutasítja az iszlám erőszakos tanításait és arra figyelmeztet, hogy az ateista Európa nem tudja integrálni azokat, akik a térítés és hódítás céljával érkeznek. Szerinte intő példa az egyiptomi koptok sorsa, akik 1400 éve naivan elhitték, hogy az arabok békés szándékkal érkeznek, majd azt vették észre, hogy idegenné váltak saját hazájukban. A főpap – akit III. Senuda kopt pápa küldött Magyarországra – az mno.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy mintegy száz kopt család él hazánkban (többségük egyiptomi, de vannak libanoniak, szírek, irakiak és szudániak is), a kormány által befogadott kopt menekültekkel azonban még nem találkozott. Részletek az interjúból:
– Az arab tavasz során Egyiptomban milliónyi keresztény élete került veszélybe. Manapság milyen állapotok uralkodnak hazájában?
– Most sokkal jobb a helyzet. Egyiptom keresztényei kétféle vallási üldözést szenvednek el, amióta az iszlám az ország területére behatolt: a keményvonalas mozlim nép, illetve a mozlim vezetők részéről. Kegyelmi állapot, ha utóbbiak mérsékeltebbek és megértőbbek a keresztények iránt. Amikor a Mozlim Testvériség uralkodott egy éven át, az a legsötétebb korszak volt, üldözték a keresztényeket. S hogy miért?
A GOND AZ ISZLÁMBAN VAN, A KORÁN A PROBLÉMA FORRÁSA: OLYAN FEJEZETEKET TARTALMAZ, AMELYEK MEGPARANCSOLJÁK A MOZLIMNAK, HOGY MEGÖLJE A HITETLENEKET.
– Aki nem keresztény?
– Nem csak, mindenkit, aki nem mozlim, azért, mert nem mozlim, és nem úgy él. Ebből következtethető e réteg kereszténygyűlölete is, mert Egyiptomban a lakosság kisebb, de jelentős része írástudatlan. Nem csoda, ha ezek az emberek elfogadják azokat a tanításokat, amelyeket egy mozlim prédikátor átad számukra. Ha a „tanító” erőszakra hajlamos beállítottságú, és felszólítja híveit arra, hogy alkalmazzák ők is az agressziót, akkor kiépít egy olyan bázist, amelynek tagjai a nem mozlimok irányában folyamatosan erőszakosak lesznek.
– Hány kopt volt kénytelen elmenekülni Egyiptomból a 2011-es válság során?
mno_20150916-_nbb3733.jpg
– Nincsenek pontos adataim. Azok közül azonban, akik a Mozlim Testvériség miatt elmenekültek, a testvériség bukása után sokan visszatértek hazájukba.
mno_20150916-

Dr. Youssef Khalil, a Magyarországi Kopt Egyház vezetője
– Az Iszlám Állam miatt ugyancsak milliók kénytelenek elmenekülni szülőföldjükről. Hogyan lehetne megfékezni a terrorszervezetet?
– Magyar állampolgárként mondom most a véleményem, nem mint vallási vezető. Mélyen egyetértek Orbán Viktor intézkedéseivel, amelyeket a bevándorlással kapcsolatban hozott. Olvastam azt a szöveget, amelyet a kormányfő a külföldre akkreditált nagykövetek előtt mondott; nagyon örültem annak, hogy van egy európai politikus, aki ennyire tisztában van a kialakult helyzettel, és érti is, mi történik. Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.
– Amennyiben helyesek a médiában forgó információk, nem is engedik be a menekülteket ezek a gazdag országok.
– Miért nem engedik be? Tudja? Azért, hogy idejöjjenek, és megszállják Európát. Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban. Megszállták az országunkat. A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeretnének az országban letelepedni.
MINTHA CSAK ÚJRAOLVASNÁM A TÖRTÉNELMET, CSAK MOST SOKKAL GYORSABB A RITMUS. TÍZ ÉV, ÉS AZ EURÓPAIAK NEM TALÁLNAK MAGUKNAK HELYET A SAJÁT ORSZÁGUKBAN.
– Kissé sötét prognózis.
– Valóban borús a jövő. Kihasználják az európai mentalitást, az emberi jogokat, azt, hogy a keresztény értékeket betartják, csak éppen Krisztust veszik ki belőle. Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése), amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt.
– A szír polgárháború miatt többmilliónyian voltak kénytelenek az ország határain kívülre menekülni. Kérdés, hogy akik útra kelnek, mind szírek-e, vagy sok ezren csapódnak hozzájuk olyanok, akik szerencsét próbálni érkeznek a kontinensre. Vagy hódítani, ahogy Ön mondta.
– Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz. Erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat. A törökök miért nem istápolják a menekülteket?
– A hírek szerint kétmillió szír van az országukban.
– Ennél bonyolultabb, veszélyesebb a kérdés. Az, hogy Törökország befogad menekülteket, nem jelenti azt, hogy biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet, ahogy Európában képzelik. A migránsok sátrakban tengődnek, télen fáznak, kevés ellátást biztosítanak nekik, azt is inkább önkéntesek, nem az állam. De Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet.
EURÓPAI NAIVITÁS, HOGY EGY MENEKÜLT KÉTSZER ANNYIBA KERÜL, MINT EGY MAGYAR MUNKANÉLKÜLI. NEM IS BESZÉLVE A KÜLÖNBÖZŐ NYELVRŐL, ÉRTÉKRENDRŐL, VALLÁSRÓL.
– Meg lehet állítani a migránsáradatot?
– Már késő. Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiktől születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást. Azután átveszik a magyarok helyét.
– Inkább a németekét vagy a svédekét, leginkább oda tartanak.
– Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész.
– Integrálhatók még ezek az emberek?
– Egy ateista társadalomba? Az érkezők azzal a szándékkal jönnek, hogy terjesszék az iszlámot, idő kérdése, de Európa mohamedán kontinens lesz. Mert akik érkeznek, abban hisznek, hogy ha nekik köszönhetően az európaiak felveszik az iszlámot, ők a mennyországba kerülnek.

maxresdefault_12.jpg
Kopt mártírok, akik nem tagadták meg hitüket a lefejezésük előtt
– Szavai szerint a jóléti társadalmak biztosította segély csak az első lépcső?
– Igen, ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul. Ami most történik, azt már azóta mondom, hogy idejöttem. Mindig azzal vádoltak, hogy gyűlölködő vagyok. És tessék, most minden valóra vált. Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani:
A MOZLIMOK NEM ELLENSÉGEINK, DE NEM SZERETEM AZOKAT A TANÍTÁSOKAT, AMELYEK ERŐSZAKRA SZÓLÍTANAK. KRISZTUS A BÉKÉRE, A SZERETETRE HÍV, MI EZÉRT KÖVETJÜK ŐT. JÉZUS AZT TANÍTJA: SZERESD FELEBARÁTOD! EZÉRT SAJNÁLOM A MOHAMEDÁNOKAT, ÉS IMÁDKOZOM ÉRTÜK.
– Tart attól, hogy a migránsokkal terroristák is beszivárognak Európába?
– Már bent vannak, képek, videók tanúskodnak erről.
– Mit tanácsolna ebben a válságos helyzetben Európa vezető politikusainak?
– A politikához nincs közöm, az egyházaknak viszont azt: közeledjenek még inkább Krisztushoz, híveiket vigyék közelebb Istenhez. Kopogjanak be az emberekhez, kérdezzék meg, hol van a Szentírás és Jézus az életükben. Tanítsák meg az embereket, hogyan kerüljenek közelebb Krisztushoz, és a hitük megerősödik. Nemrég huszonegy vértanú halt meg Líbiában, akiket az Iszlám Állam fejezett le.

Kopt keresztények nagyszabású szabadtéri istentisztelete 2011-ben, a résztvevők közül sokan mártírok lettek. 
TÚLÉLHETTÉK VOLNA, HA ÁTTÉRNEK AZ ISZLÁMRA, DE ŐK ISTENT VÁLASZTOTTÁK, ÉS KITARTOTTAK A HITÜK MELLETT. EZ ANNAK A GYÜMÖLCSE, HOGY MÁR A GYEREKEKNEK IS JÉZUS SZERETETÉT TANÍTJUK, MERT NINCS MÁS MEGMENTŐ RAJTA KÍVÜL, VALÓDI BÉKÉT A SZÍVEKBE CSAK Ő ADHAT, MERT AZT MONDTA: A BÉKESSÉGET ADOM NEKTEK.

    Róma ellen készül az ISIS: a Szent Péter téren fejeznék le a pápát
isis_rome.png
Az Iszlám Állam arra készül, hogy 10 éven belül elfoglalja Rómát, a keresztény világ központját. Terveik szerint tömeges kivégzésekre kerül sor a Vatikánban, a Szent Péter téren, és ennek betetőzéseként élő televíziós adásban közvetítik majd a pápa lefejezését is. Összegyűjtenék a melegeket is, akiket a pisai ferde torony tetejéről löknének a mélybe. Mindez nem egy politikai thriller bevezetője, hanem az Iszlám Állam által publikált propagandaanyagokban olvasható. Megdöbbentő terveikről a CBN televízió készített összeállítást.  
Az ISIS kész tervekkel rendelkezik arra, hogyan foglalja el Rómát. Igen, furcsán hangzik, de az Iszlám Állam úgy gondolja, hogy Róma leigázása küldetésének központi eleme, és az iszlám tanításai szerint és Mohamed próféciáinak betöltéséhez szükséges is, mert így készítik elő a muzulmán messiás, a Mahdi eljövetelét.
Az Iszlám Állam egyik legfontosabb célpontja Róma, forgatókönyvük szerint 2025-re várják a végső összecsapást a jó és a gonosz között, a muzulmánok és a nem muzulmánok között. Ebben az egyik legfontosabb lépés Róma elfoglalása, amit már a következő öt évben, azaz 2020-ra el kívánnak érni” – mondja Robert Spencer, Az Iszlám Állam útikalauza hitetleneknek című könyv szerzője.
A muzulmán hagyomány szerint Mohamed azt prófétálta, hogy követői a Római Birodalom két fővárosát, Rómát és Konstantinápolyt is elfoglalják majd. Konstantinápoly ma Isztambul, muzulmán város. Rómát azonban még soha nem foglalták el.
AZ ISZLÁM ÁLLAM MENETRENDJÉBEN RÓMA MEGHÓDÍTÁSA UTÁN RÖVIDESEN IZRAELT IS ELFOGLALJÁK, MIKÖZBEN SZAÚD-ARÁBIÁT ÉS IRÁNT IS LEGYŐZIK MAJD
– állítja Spencer, aki szerint Róma elfoglalása több lépésben is történhet: Európát az ISIS harcosai áraszthatják el a menekültválság leple alatt. “Nem arról van szó, hogy hagyományos hadsereggel foglalnák el. Arról beszélnek, hogy belülről szimpatizánsokból álló tábort hoznak létre, kívülről pedig emberáradatot indítanak.”
isis-colosseum-twitter-
 
"Az Iszlám Állam Rómában" – Twitterre feltöltött fotó
Az Iszlám Állam tervei a Fekete zászlók Rómából című kiadványukban is megtalálhatók. Alvó sejteket akarnak felhasználni, és arra számítanak, hogy az európai hadseregekben szolgáló muzulmánoktól, valamint a nem muzulmán szimpatizánsoktól is segítséget kapnak. Szeretnének a szíriai, iraki és líbiai frontokon megszerzett rakétákból is kilőni néhányat Olaszországra.
Emanuele Ottolenghi olasz külügyi szakértő szerint azonban az ISIS jelenleg nem jelent ilyen szintű veszélyt, Európának ennél sokkal égetőbb kérdésekkel kell szembenéznie az Iszlám Állam miatt.
“Szerintem jelenleg sokkal nagyobb fenyegetést jelentenek Európa számára az úgynevezett ‘magányos farkas’ típusú terroristák, akik iskolák, bevásárlóközpontok, boltok, repülőterek ellen terveznek merényletet” – mondja Ottolenghi.
Valóban nehéz belátni, hogy az Iszlám Állam miként tudná elfoglalni Rómát, egy 60 milliós ország 3 millió lakosú fővárosát. A szándék azonban megvan, Róma elfoglalása az ISIS szerint bizonyítani fogja az iszlám felsőbbrendűségét a kereszténység felett, és a kereszténység bukását, amit eszkatológiai jelentőségű eseményként kezelnek.
A Róma elfoglalása után kitört háború végkifejlete várakozásaik szerint a szíriai Dabik városa melletti összecsapás lesz. Ez a "muszlim Armageddon".
“Úgy gondolják, hogy ekkor a muzulmánok a nem muzulmánokkal fognak összecsapni az észak-szíriai városban. Ezt követően Jézus mint muzulmán próféta és az iszlám messiás, a Mahdi visszatérnek a Földre, és együtt uralkodnak majd, miközben iszlamizálják az egész világot” – magyarázza europe-leaning-tower-of-pisa.jpgSpencer.
europe-leaning-tower-of-pisa.jpg
Ha a Rómával kapcsolatos tervük sikerül, akkor a pisai ferde torony tetejéről készülnek lehajítani a homoszexuálisokat. Elsődleges célpontjuk azonban a Vatikán. Elképzelésük szerint a legfontosabb esemény a pápa lefejezése lesz a Szent Péter téren, melyet élőben közvetítenek majd világszerte. 
“Nemrégiben egy lengyel férfi áttért iszlám hitre, és csatlakozott az Iszlám Államhoz. Azt mondta, hogy ha elfoglalják Rómát, akkor tömeges lefejezések lesznek a Szent Péter téren. Tehát a terv az, hogy a Szent Péter teret olyan emberek hatalmas kivégzőhelyévé alakítsák, akiket Allah ellenségeinek ítélnek – közöttük is legfontosabb a pápa. A céljuk ezzel az, hogy megfélemlítsék és uralmuk alá hajtsák a világot” – mondja Spencer
Az Iszlám Állam apokalipszise című új könyvében William McCants azt írja, hogy az Iszlám Állam hosszabb harcra készül: megvárják, míg az előreküldött egységeik megerősödnek, mielőtt megkezdődik a Rómáért vívott harc.
(forrás: ATV / 700 Klub)
 
 
*                       *                        *           
 
Új Hir!
Ösze eskűvés elmélet , amely szerint tenni kel valamit a túlnépesedés ellen,és nem is akárki szorgoskodik rajat!
Bill Gates megmondja, mire jó a védőoltás. Apja Eugenikus, célja a népesség erős csökkentése a földön.  a Videó eleje egy Filmszerü részlet 
 
RENDKIVÜLI AMI LÁTVÁNYOSÁG TÖRTÉNT:   Los Angeles, June 2015   azért látványoság mert a Videón is lehet látni hogy  felkészűltek a Látványra:ami igen megdöbentő hogy ilyen jó minőségű Videó készűlt a UFO ürhajóról-és figyeld a repülő pálya mozgását is" hmm"   a Videó -L.A.Marzulli Blog jából van aki Keresztény Oknyomozó is
 
 Mikkel lehetnek ezzek a Ufo jelenségek összefűggésekkel? Keresztény SZemszög ből nézve: nos először is a Bibliából nézűk meg hogy van e-valami útalás:?Pál Apostolnak Korinthusbeliekhez írt második levele » 11. fejezet    ,14Nem is csoda, hiszen a sátán is a világosság angyalává változtatja el magát. 15Nem olyan nagy dolog azért, ha az ő szolgái is átváltoztatják magukat az igazság szolgáivá.         A Földön várható hogy a nagy megcsalatatás a Tetőfokára csúcspontjára fog érni és Akik nem fogadták el az Igazságot az az Evangéliúmot -de a Sátán sátáni hazúgság nak sajnos hinni fognak és ehhez hozzá veszem még azt hogy Törekvés van  aFöldön a Politikús Elit nek az Egy Világ Vallás egy Világ Úralom létre jötte és mindezek várhatóan belefognak torkolani az Antikrisztússi Korszakba ami további Oldal is lehetne.
                                 *          *         *
Újra folytatódik,hangok amelyek hasonlitanak Kürt zengés hez,és hasonló mint valami Fémes hang: nézünk útána ez Oldalamon hogy mik lehet nek ezzek persze had szólaljon meg előbb a nem Keresztény Túdós Magyarázat aztán SZeretném  Keresztény szemszög ből is megközeliteni a jelenségeket!
 1/11/2016  
Újra hátborzongató hangokat és dörgéseket hallottak szerte Amerikában, Dél-Koreában, Marokkóban és Hollandiában
post-feature-imageAz elmúlt napokban ismét furcsa hangokat és titokzatos dörgéseket hallottak az emberek a világ különböző részein.

Míg a legtöbben nincsenek tisztában ezzel a jelenséggel, a hangok szinte minden alkalommal emberek közelében fordulnak elő.

Szerte a világon hallják egyre többen a rejtélyes trombitáló hangokat, melyek ismeretlen helyről érkeznek, és érthetetlen dörgéseket, melyek megrázzák az épületeket, majd tovatűnnek.


2016. január 6-án Gouda-ban, Hollandiában vették fel a furcsa hangokat.
 

Rejtélyes dörgéseket tapasztaltak Ardmore, Oklahoma, Panama City Beach, Florida és Dél-Korea fölött 2016. január 8-án.

A hétvége során titokzatos dörejeket jelentettek Pennsylvania, Indiana, Oklahoma, Florida, Georgia, Kalifornia, Nebraska és New Jersey területéről.

Vasárnap este több marokkói városban, Agadirban, Casablancában és Tangerben rettentek meg az emberek a furcsa hangoktól. Sokan vélték azokat "rossz jelnek". Egyesek úgy vélik, hogy az idegenek voltak, mások egy súlyos katasztrófa vagy támadás jelének tartják.

Száz százalékos bizonyossággal senki sem tudja megmagyarázni a trombitaszerű hangokat és a furcsa dörgéseket, és azt sem, hogy pontosan honnan érkeznek. Egyes tudósok azt feltételezik, hogy közük lehet valamiféle geológiai jelenséghez vagy ultrahanghoz, míg mások szerint ember alkotta titkos űrfegyverekkel, vagy földi állomásokkal vannak kapcsolatban, mint a HAARP.

A kézenfekvőnek tűnő magyarázat ellenére, hogy a hangokat és dörejeket geofizikai folyamatok okozzák, nem tagadhatjuk, hogy titkos geofizikai űrfegyvereket már használtak, hogy manipulálják a Föld belsejében zajló folyamatokat, és a bolygó körül lévő elektromágneses védőréteg frekvenciáját, mely több (mesterséges) földrengést és vulkánkitörtést eredményezett.

Ezen kívül nyugtalanító jelentések szólnak a tűzgolyók és meteoritok számának jelentős növekedéséről.

A minta egybevágó, 2010-től az égen látott tűzgolyók száma évről évre exponenciálisan növekszik

2014-et az előző évvel összehasonlítva a tűzgolyók gyakorisága 120 százalékkal emelkedett. 2015-öt és 2014-et összevetve 20 százalékos növekedés figyelhető meg. Ez egy jelentős emelkedés, ami kellő figyelmet érdemel.

Szóval mi történik az űrben, hogy a Föld nyög és morog, miközben drasztikusan növekszik a tűzgolyók és meteoritok száma? Úgy tűnik, hogy a következő dolgok történhetnek.

 A Naprendszer az űr egy olyan területén halad át, ahol nagyobb sűrűségben fordulnak elő kőzetek/aszteroidák, valamint üstökösöktől származó törmelékek.

 Vagy a Nemezis közeledik a belső Naprendszerhez, és megzavarja az üstökösöket/aszteroidákat a Kuiper-övben és/vagy az Oort-felhőben.

 A két forgatókönyv nem zárja ki egymást: az első forgatókönyv is kiválthatja a másodikat.

 A "Nemezis" hipotézis szerint a Napnak van egy társcsillaga, - egy barna vagy vörös törpe - egy erősen elliptikus pályán, amely rendszeresen megzavarja az Oort-felhő üstököseit/aszteroidáit, ami azt okozza, hogy növekszik a belső Naprendszerbe érkező üstökösök száma, és ennek következtében emelkednek a Földet érintő kozmikus események, illetve drámai hatással vannak a Föld belsejében zajló folyamatokra.

 Végül feltételezhetjük, hogy a kormányok és néhány szervezet tud róla, de nem mondják el, másrészt rontanak a helyzeten az irányított űrfegyverek és HAARP-hoz hasonló létesítmények használatával, melynek következtében még több nem természetes időjárási esemény és katasztrófa fordul elő.

....a Cikket szeretném folytatni ez frissitésemmel- nem könyü Keresztény rálátással megmagyarázni ezzeket a jelenségeket,próbáltam Keresztény forrásból ismeretett szerezni angol nyelv ből(nem sokat találtam) talán azért (mert Én is)próbálok Hitelesen megközeliteni egy Témát ez Web Oldalamon hogy csak útánna adom Kedves Olvasóimnak Közzé-Tehát az Angolnyelvü Charizma Magazinban is Kérdésként van feltéve":Ezzek a különös Trombita hangok amik jönnek az Égből vajon  Krisztús Viszajövetelére mútat rá?» A Máté írása szerint való Szent Evangéliom » 24. fejezet     31 Vers

És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval, és egybegyűjtik az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másik végéig. Ezzek a Hangok az Időknek újabb jele?" - 2 megközelitése a jelenségnek ami számomra Új rálátást adott az egyik Amerikai Keresztény Oknyomozó  és köz kedvelt  ellő adó  a Hires L.A.Marzulli nak hqdefault.jpga megközelitése:" hogy, Portállok és átjárók nyilnak fel (a természet felettibe) ezekben az Útólsó napok ban?"  és megmondatott :az útólsó napokban lesznek jelek Égen és Földön: vagy ezzek akülönös jelek egy Globális beteljesülése a Próféciának? Vagy a Fátyol kb..egyre átlátszób a Természet feletibe?  szerk,megj :vagy amit én rendkivül érdekesnek találtam és nagyon elgondolkodtató,és elképesztő megfogalmazása L.A.Marzulli nak 

"Ezzek a hangok egy számúnkra most még egy láthatatlan háború Hangjai a Természet Felettiben, amit most nem lehet látni ebben az idő pontban?"a szerk megj:vegyük figyelembe amikor a Túdóssok próbálnak megmagyarázni egy rendkivüli eseményt,jelenséget..amire nekik nincs magyarázatúk hogy ilyenkor mindig: Materailista és mivel nem hisznek a Természet feletti létezésben semm mindig ellö hozakodnak a Természet a válasz szal!!  (és mint Keresztények ezt túdjúk hogy ezzel csak a homokba dúgják a fejüket ezzel és -sajnos igy próbálják be adni a nyilvánosságnak a Megmagyarázást/ úgyanakor bizonyos esetekben a Túdomány és HIT nem zárja ki egymást amenyiben nem az elferditésse a célja az Igazságnak!!! 

/Végidők,Apokalipszis/szerk:  J László

*                              *                                 *       

 

 

 

 

 

Hillary Clinton : az ufókkal kampányol  ,nyilvánosságra hozná az ufókkal kapcsolatos aktákat:
Hillary Clinton volt külügyminiszter, a novemberi amerikai elnökválasztás egyik legesélyesebb demokrata jelöltje ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén ki fogja vizsgálni az igazságot a földönkívüliekről, és nyilvánosságra hozza az amerikai kormány ufókkal kapcsolatos dokumentumait.

A demokrata politikus erről a New Hampshire-i kampánykörútján, újságírói kérdésre válaszolva beszélt. Clinton a szupertitkos 51-es körzetet is szeretné megvizsgálni. Az összeesküvése-elméletek kedvelői szerint a katonai bázison földönkívüli űrhajókat rejteget az amerikai hadsereg. Hillary Clinton férje, Bill Clinton még amerikai elnökként kijelentette, hogy a bázison nincsenek földönkívüliek.Hillary Clinton a Sunnak azt mondta: kampányának vezetője, John Podesta nagy rajongója az ufó történeteknek, és megígértette vele, hogy nyilvánosságra fogja hozni az amerikai kormány ufókkal kapcsolatos iratait, ha megválasztják az Egyesült Államok elnökének. Podesta Bill Clinton kabinetfőnökeként és Barack Obama egyik főtanácsadójaként is dolgozott már a Fehér Házban. Korábban legnagyobb kudarcának nevezte, hogy nem tudta elérni az ufókkal kapcsolatos titkos iratok közzétételét.                                       

Még Újabb Világrend: a vadi új!
ÁLTAL VILÁGFIGYELŐ · 2015-12-27
 
„Rendkívüli válságot” sürget az „Új Világrend” felállításához az elit szervezet.
 
„Egy globális átalakulás szélén állunk. Csak egy megfelelően nagy válságra van szükségünk és a nemzetek el fogják fogadni az új világrendet.” (David Rockefeller)
 
 
Egy 2010-ben Montrealban, a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR = Council on Foreign Relations) előtt tartott beszédében Zbigniew Brzezinski, aki David Rockefellerrel együtt társalapítója a  Trilateral Commission (Háromoldalú Bizottság)-nak és rendszeres meghívott a Bilderberg csoport ülésein (mindhárom a háttérhatalmi elit döntéshozó-végrehajtó szervezete) már figyelmeztetett arra, hogy “a globális politikai ébredés a tömegekben és az eliten belül zajló véleménykülönbségek, harcok veszélyt jelentenek a egységes Világkormány felemelkedése felé vezető úton”.
 
Most a washingtoni központú prominens stratégiakutató szervezetnek, az Atlanti Tanácsnak írva, Harlan K. Ullman arra figyelmeztet, hogy egy „rendkívüli válságra” van szükség az „Új Világrend” fenntartásához, aminek kisiklatását a rendszeren kívüli tényezők, mint például Edward Snowden veszélyeztetik.
Szép Napot! -legújabb világrendSzép Napot! -legújabb világrend
Az Atlanti Tanács egy igen befolyásos szervezet, amit szoros szálak fűznek a világ számos vezetőjéhez. Jelenleg Brent Scowcroft tábornok, az Egyesült Államok George H.W. Bush elnöksége alatti nemzetbiztonsági főtanácsosa vezeti, aki Barack Obama tanácsadója is volt már.
 
Harlan K. Ullman a „shock and awe” (sokk és megfélemlítés) elmélet kidolgozója, jelenleg a különböző államfőknek tanácsadói szolgálatot biztosító Killowen Csoport elnöke.
A „Terror elleni háború nem az egyetlen veszély” című cikkében Ullman azt fejtegeti, hogy a világban folyó „tektonikus változások átformálják a nemzetközi geostratégiai rendszert”, 

 arra a következtetésre jutva, hogy nem a Kínához hasonló katonai nagyhatalmak, hanem a rendszeren kívüli szereplők, mint Edward Snowden, Bradlay Manning és anonim hekkerek jelentik a legnagyobb veszélyt a „365 éves vesztfáliai rendszer számára”, mert arra bátorítják az embereket, hogy vegyék kezükbe sorsuk irányítását és szüntessék meg az állami kontrollt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


1419723766.png

 

 

Bob Fletcher,  
ki ő?
   Bob Fletcher Oknyomozó!Üzletember, kutató, film producer, rádiós személyiség, író és SZövetségi Tanú. Elsősorban Hazafi! / Az USA ban  szokás mondani a Hősieség kifejezése/   USA -ban lehetősége adódott hogy  a Kormány nál  Titkos Űgyek ben útána nézen dolgok nak.            Az  Amerikai Kormány ból a  Tartalék Arany rúdak "eltüntek" öszesen 

KILENC BILLIÓ dollár eltűnik a Federal Reserve ből az elmúlt néhány évben, Jöhet a kérdés hova tűntek el ? És hova ez a eszeveszet készűlődés az ELIT nek!3819684.png

 

 

 

 

 

 

1116883.jpg100-földalati létesitmények a Föld allat.3134789.jpg

8987625.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Hatalmas Kamion Pályák,Útak

 

 

 

Úgyan csak a Földalat különleges kialakitású nem akármilyen "ajtók"

természetesen Titkos.

 

 

9594553.jpg

 

 

Mi ez? CSúcs technológiájú ,Ásó gép Bele a Hegybe!

 

8171995.jpg

És-KORMÁNY földalatti létesítményekben  kb tonna számok ban szárított élelmiszerek saját túléléséűkre amikor a bolygó NIBIRU okoz Hatalmas KÁOSZt világszerte! De még mindezek hez további megdöbentő  infók: 

                A Cikkem Folytatódik,még megdöbentőb részletekkel!!

                    Útólsó Frissités 2016> 01 .5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hp.projekt@yahoo.com

(A SZerk megjegyzése és Köszönete/ J.László Hungary, 2017.01.02 01:55)

Örömmel ,kisértem figyelemmel hogy: Ez Weboldalam látogatotsága- USA-ból és Oroszországból is Jelentős Látogatóim Vannak rövid idő allat- Magyarországon is SZép számmal látogatnak idde / nekik irom hogy a Web látogató SZámláló nem jelzi a "Külföldi Országok Látogatóit ki"/* További frissitéseket Tervezek: és Útólsó Frissitésem Ótta,ill ez Év től is..Hatalmas sok.. Világ események Bibliai Próféciai Beteljesülések felé *ROHANÚNK* amelyek rendkivül gyorsan az "Elragadtatás"-ba fog-nak "torkolani" Tetőzni,Beteljesedni akkár 2017-ben is megtörténhet! Pontos Dátúmot és Év számot term senki nem Túdhat DE-nagyon Felgyorsúltak az Események_ Világ SZerte( Európa- USA Új Elnöke Új Felálással *Donald Trumph *közel Kelet- Arab Migráció Európa elfoglalása stb,) Sok SZeretettel: WebOldal ,SZerk László Jakó)