Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Videók*

Kajafás Főpap temetkezési ládájában találtak 2 db Rómaikori vasszögeket.

 

Kajafás Főpap temetkezési ládájában találtak 2 db Rómaikori vasszögeket.   Spektrum Channel feldolgozásában-  Tudományos Kutatás -Megdöbbentő Lelet,Felfedezések!!  (rendkivül több  mint  érdekesnek tartom hogy a Feltárások és régészet stb:  minden a Bibliában leirtakat Igazolják!

 

<Útolsó frissités:2018.05.31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Ekechukwu- Magyarországi Missiója

/Hajdúság/3 Nap Halott Volt ..

Akik SZemélyesen Találkoztúnk már a Reinhard Bonnkéval (Én 3 Romszor is) Megszokhattúk Isten Erejének Hatalmas Megmozdúlássát*- Most is Itt Magyarország ezzen részén a Hajdúhadházán Éreztem Isten Erős Jelenlétét és Teljesen új Volt ez a Fajta Jelenléte Istennek: Daniel Hatalmas Erővel Hirdette az Evangéliúmot és Tett Bizonyságot a Halálból való Feltámadássáról+Immák is voltak: SZinte szikrázott az Atmoszféra is azon a Helyen- Daniel személyesen Imádkozott Értem hogy Isten Használjjon engemet az Ébredés Múnkájában: hasonló Történt velem ...mintha egy nagy áram Rázást kaptam volna a Felkenetéssem -kor! Újat kaptam ismét..és használom is Isten Dicsőségére/ J.László. Saját -Mobil minőségü- Fel Felvételem/   Közzététel: 2016. okt. 4.

 

Új*Csodák a mennyből

/Miracles from Heaven/ Magyar szinkronizált film: Film  oldalának a linkje(cime) ,katt rá

https://gloria.tv/video/1DJ1AjYDN67n3NW4nkFdxDjbn

5a2c99f916ec3068262cb0b1aab6c14b.jpgA Beam család hihetetlen, ám igaz története. Amikor Christy megtudja hogy tízéves lánya, Anna egy ritka, gyógyithatatlan betegségben szenved, elhatározza, hogy megtalálja a gyógyulásának a módját, bármibe kerüljön is. Később Anna egy szörnyű balesetet szenved, amit nemcsak hogy túlélt, de hihetetlen és megmagyarázhatatlan csodában lesz része. A baleset ugyanis drámai változást hoz a kislány állapotában, lehetővé téve, hogy elinduljon a gyógyulás felé, és a család újra boldogan éljen.


 

 

 

 

 

Arkhon Invázió 1R Magyar  Feliratozással* VideóÓriások a Földön az Özön Viz előtt és Útán 

 

kis méretű videó Lejátszót úgy álithatod a megfelelő méretek re amikor a Videó lejátszón belűl rá Katintol a  Videó cimére> ez más videók nál is igy működik*  Cim:***Az Arkhón invázió és a Nefilim visszatérése 2 R. Magyar Feliratozással* Videó .

A Biblia története 1.rész Spketrum Tv<45' >

Megdöbentő>sokkoló igazság I- ÚJ*

Török Ország nál egy kamerával elkapot UFO Űrhajó(repűlő csészealj)>és Hiteles Keresztény Oknyomozó tovább elemezte a Videó felvételt imáron a különleges software-val tovább elemezve hihetetlen felfedezést tett> kivehető a idegennek formái ,és egy asztalon emberi test forma látható az elemzéssekkor> ** Angol nyelvű Videó* oknyomozó : Richard Shaw Keresztény Oknyomozó USA** (Remek Oknyomozó csapat. L.A.Marzulli Társával egyűtt,széles körű további Oknyomozásaik vannak, egy Orvos Társaságában(ki időközben elhalálozott) aki az USA -ban /pontosan nem túdom h/hány Emberek ből implantátúmot operált ki ,és természetesen az implantátúm is       vizsgálat allá lett helyezve és megdöbentő

eredményell** egyre több a UFO látványoság annak elenére h a Európai TV Társaságok "bizonyos érdek csoport" vagy ellen érdek csoportok nem akar nak foglalkozni e témával ami máshol már tagadhatatlan tény+bizonyiték=pl implantátúm eredete stb. Angliában jobb a Média hozzá állása Európán belűl**

  Sokkoló Igazság   II-* ** Földön Kivüli<Úfók> kapcsolata a Vatican ban* Tom Horn Keresztény Oknyomozó> SID ROTH TV Adássá ban_Angol nyelven ***de ha Angolúl nem Túdsz akor is nézd meg_mert a lényegre rá érzel***VIDEÓ

  HIETETLEN - AZ APOKALIPSZIS HARSONÁI ? - REJTÉLYES HANGOK VILÁGSZERTE (2015.04.17.)

  HALOTT VOLT 13 ÓRÁN ÁT Barnutiu Gavril* 

Published on May 19, 2015
Barnutiu Gavril romániai magyar ember halálának és feltámadásának MEGRÁZÓ története

Különösen érinti a magyarokat, mivel erdélyi magyar ember kapta és azon a 2 nyelven amin beszél, azon hírdette....a románnak és a magyarnak szól ez az üzenet....ahogy az a történetb

Gavril Barnutiu 1990 si 2009  

Published on Apr 13, 2014
Daca doriti sa cititi si minunile facute de Dumnezeu cu Saddhu Sundar Singh, puteti citi aici>>  and Englis !
//https://www.youtube.com/redirect?q=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fdocument%2Fd%2F1Ib6cpbmWK7djaB

Jelenések könyve: A Menyasszony, a Fenevad és Babilon (HD)  Dokúmentúm és Tanitás  jelegű* "a lejátszó alsó jobb alján a feliratozóra katincs  CC re  és a Magyar feliratozás elkezdődik! 1'34-perc

                                                 

Viszály a menyben -Istencsodálatos
terve az emberiség megmentésére!   

Dokúmentúm és Tanitás jelegű* szinkron** 

              *           *           *        

A menny valóságos (1. rész)

Choo Thomas egy egyszerű koreai-amerikai háziasszony. 1992-ben elfogadta Jézust Urának és Megváltójának. Pár évre megtérése után az Úr Jézus többször is felvitte őt a mennyekbe, és kétszer megmutatta neki a pokolt is. Azt a feladatot kapta, hogy mindent amit tapasztalt, írja meg egy könyvben  , szinkron** 

 

 

 2 rész
  3 rész

BELEOLVASOK
A Menny valóság!
Choo Thomas
Choo Thomas saját megdöbbentő tapasztalatáról számol be ebben a könyvben. Arról, hogyan találkozott az élő, feltámadott Krisztussal, és hogyan látogatta meg a pokol mélységeit, illetve járta be a Mennyet.

"1996. Január 19-én hajnali 3-kor ébredtem. A testem rázkódott... Megfordítottam a fejemet a párnán, és a hang irányába néztem. Ott állt egy alak, fehéren fénylő öltözetben. AZ ÚR VOLT AZ... "

"Hogy is történhet ez meg velem? - tűnődtem ... miközben még erősebb rázkódás jött rám ... és a szeretet és öröm könnyei kezdtek ömleni a szememből."

"Leányom, ... én vagyok az Urad, és beszélni akarok veled. Még sokszor meglátogatlak majd, mielőtt ez a munka befejeződik."

"Hangja, szavai és üzenete természetfölötti erővel értek el ..." Abban a hónapban nem egyszer, nem kétszer, de tíz alkalommal jelent meg az Úr Jézus Choo ágya mellett, hogy beszéljen vele.

Azután kezdetét vette az utazás...

- LEGYÉL RÉSZESE Choo történetének, ahogy minden egyes mennyei látogatás felkészíti őt a következőre!
- ÉLD ÁT Jézus jelenlétének egyre növekvő csodáját!
- ÉREZD a súlyát Jézus szelíd szavainak!
- UTAZZ végig a Mennyen a Megváltó vezetésével, és ismerd meg az Ő szent gondolatait!
- HALLD meg azokat a szívhez szóló, természetfeletti szózatokat, melyek a trónról szállnak alá!
- ENGEDD, hogy átitasson Isten Szelleme!
- GYÖNYÖRKÖDJ a Menny szépségeiben!

Dr. David Yonggi Cho, a világ legnagyobb gyülekezetének pásztora amikor megkapta a könyvet angolul, háromszor egymás után elolvasta, és azt mondta, hogy ez a könyv megváltoztatta az életét, gondolkodását, szolgálatát. Aztán úgy döntött, hogy lefordíttatja koreaira is, és a könyv megjelenésekor az emberek - nem csupán a keresztény - könyvesboltok előtt tömött sorokban várakoztak órákon át, hogy az elsők között lehessenek, akik beszerzik saját példányukat, sőt példányaikat, mert már eleve gondoltak barátaikra, családtagjaikra is, akiket meg akartak ajándékozni egy olyan üzenettel, ami valóban képes életeket megváltoztatni. A Charisma Housenál pedig megjelenése óta az eladási lista vezetője a Mennyről szóló beszámoló.
A könyv ára: 2490.- Kiadói ár: 2150.-
Kategória: tanítás
ISBN: 978-963-890-086-9

A könyv Megvásárolható   az IMMÁNÚEL Alapitványnál lhttp://www.immanuel.hu/immanuel_konyvek.php

Kat Kerr -  I-8 részig - A menny bemutatása - Szentek, Mennyei Helyek, a Tűzkeresztség

Csaba N Eva Gegeny

beágyazva megtalálod mind a 8-részt.